Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy leánybúcsú és egy legénybúcsú? Ha nem bulizni mennek el, akkor általában hová? Illetve milyen feladatok szoktak lenni?
Figyelt kérdés
Hallottam már arról hogy nem csak bulizni szoktak ilyenkor elmenni hanem van hogy egy kerti parti/grillezés van. De más egyébre is kíváncsi lennék.2012. szept. 22. 11:07
11/12 anonim válasza:
Eddig amin voltam leánybúcsú (az a kettő), ott egyikben se bulizni voltunk, hanem házibuli jellegű volt. Az egyik barátnőnél voltunk, ahol a menyasszonynak vicces feladatokat kellett csinálnia. Táncosfiú sem volt, és anélkül is jó volt a hangulat.
Feladatok: a megadott alapanyagokból kellett valami kaját csinálnia, és azt az utcán kínálgatta, ahol a járókelők pontozták. Vagy sütit kellett sütnie, és utána elvinni belőle kóstolót az anyósjelöltnek.
12/12 anonim válasza:
Ahol én voltam az is kertiparti jellegű volt. Alkohol, kaja, édesség, feladatok, zene... Táncos srác helyett poénosabbnak találták az egyik barátnőt beöltöztetni, ő "vetkőzött" és róla nyalta az ara a tejszínhabot, volt is sikere. Én is jobban mulattam, mintha egy idegen pasi lett volna ott, bár egyszer azon is túl kell esni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!