Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A legénybúcsúra házas emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legénybúcsúra házas emberek is szoktak menni? Miért?

Figyelt kérdés
Elvileg ez ugye arra szolgál, h a leendő férj még utoljára legényként éljen, ahogy házasság után nem fog már. Berúgás, táncoslányok, stb.. Akkor hogy van az, h házas férfiak is részt vesznek a legénybúcsúkon, nézik a táncoslányokat, stb.?
2009. jún. 19. 12:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Sztem a legénybúcsú lényege, hogy utoljára jól érezze magát a vőlegény, a barátai, akik lehetnek nős férfiak is, nem "részesülnek" a külön meglepiből, ők csak szemlélődők.

A szórakozásról, berúgásról szól voltaképp, az utolsó alkalom, amiért az asszony nem üvölti le a fejét. :)

2009. jún. 19. 12:36
 2/19 A kérdező kommentje:
Jójó, de a szívatós feladatokon kívül a házas emberek is ugyanabban a látványban részesülnek, mint a leendő férj (gogo girl pl.).
2009. jún. 19. 12:55
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Persze, hogy mehetnek. A vőlegény búcsúztatja a "legénységét" barátai körében, akik ez a búcsút emlékezetessé teszik neki.
2009. jún. 19. 12:56
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
És miért ne láthatna egy házas ember gogo girlt? Ugye nem kérdezed komolyan?
2009. jún. 19. 12:57
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

A legénybúcsút a vőlegénynek szervezik a barátai, és csak a filmekben szól orgiáról. Buli, ahol kedvére kitombolja magát a társaság az esküvő előtt, otromba viccek kiséretében, aminek a célpontja legtöbb esetben a vőlegény.

Miért ne vehetnének rajta részt nős férfiak is?

2009. jún. 19. 13:01
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazatok van, ha nem orgia, miért ne mehetnének?! Gogo girlt meg az én férjem ne nézzen! (mondjuk nem is akar :))
2009. jún. 19. 13:03
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
Hát és mi van akkor, ha a vőlegénynek már minden barátja házas? És pont ő az utolsó? Akkor neki ne is legyen legénybúcsúja, miközben talán az összes havernak volt? Amúgy nekem semmi kifogásom nem lenne az ellen, hogy a férjem legénybúcsúba megy, akkor se, ha van vetkőzős leányzó. A nézés szerintem nem megcsalás, azt meg csak nem kérhetem tőle, hogy takarja el a szemét. Mellesleg én meg voltam már olyan buliban (nem leánybúcsú, csak simán diszkó), ahol meg csippendél fiú volt, hát na ná hogy megnéztem, nem is láttam még ilyet, na volt is ott sikoltozás rendesen, mert bitang jól nézett ki az illető. Nem éreztem úgy, hogy ezzel bármi rosszat tettem volna, hiszen csak néztem, hozzá se értem meg semmi. Ja, és nem is titkoltam el, hogy hol voltam, otthon csak röhögés volt belőle.
2009. jún. 19. 13:10
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

OFF

Szinte naponta látni itt olyan kérdést, hogy miért nem akar a barátom eljegyezni? Hát szerintem pont az ilyen esetek miatt "retteg" nagyon sok férfi a házasságtól.

"Gogo girlt meg az én férjem ne nézzen! (mondjuk nem is akar :))"

Különben meg ne vedd 100%-ra, hogy nem is akarja őket megnézni. Egyszerűbb ezzel lekoptatni egy féltékeny, hisztis feleséget, hogy engem nem érdekel, csak Te vagy gyönyörű drágám bla-bla. Aztán majd ő csorgatja leginkább a nyálát :)

2009. jún. 19. 13:13
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

Tehát te vagy a feleség, aki kiakadt, hogy a férje legénybúcsúra megy.

Az én férjem nézzen nyugodtan gogo girlt. Nyugodtan bulizzon a barátaival, menjen el motorozni.

Kellene a fenének egy papucs aki otthon ül, nincsenek társas kapcsolatai, nem bulizik a barátaival időnként.

Több mint 20 éve a férjem, nagyon boldogan élünk és ha nem akarna legénybúcsúra menni, akkor én zavarnám el. (mondjuk úgyis el akarna menni, mert ő egy ÉLŐ férfi)

2009. jún. 19. 13:21
 10/19 anonim ***** válasza:
97%

nőnapo bulin voltunk a férjemmel, és volt ott 3 táncos fiú, és az egyik felhúzott magához a színpadra, leültetett 1 székre, és ott táncolt körülöttem, teljesen meztelenül, csak 1 törölközővel takarta magát. Fogott 1 banánt, és kidugta a törölköző alatt, és nekem le kellett belőle harapnom.

Annyira szégyelltem magam, hogy a férjem 3 napig nevetett rajtam.

Most ezek szerint el kellett volna, hogy hagyjon? Vagy pofon kellett volna vágnom? Esetleg el sem kellett volna mennem?

Kérdem én miért? Hiszen csak 1-szer nyúltam hozzá, amikor megfogta a kezem, és végighúzta a mellkasán.

Nem értem, hogy miért ez a nagy féltékenykedés. Hisz ők azért vannak, hogy szórakoztassanak, ebből élnek. Szereznek az embereknek egy szép estét, egy örök élményt, és ennyi.

Párom is volt már több legénybúcsún, és semmi konfliktus nem volt emiatt közöttünk.

Miért kell ennyire bizalmatlannak lenni? Hiszen azért a párod, mert téged szeret.

Hagy érezze már magát jól szerencsétlen, és ne kelljen feszélyezve lennie, mert az asszony majd mit szól. így el sem meséli majd, hogy mi volt.

2009. jún. 19. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!