Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legénybúcsú, leánybúcsú valójában miről szól?
Soha sem voltam még ilyenen, tehát fogalmam sincs, hogy mi zajlik le ilyenkor.
Ez egy olyan esemény, amikor "hivatalos" engedélyt kap a (jövendőbeli) férj és feleség arra, hogy megcsalják egymást? Ha igen, akkor a házasság rossz alapon indul (hűtlenségen).
Nem olyan, mint a filmekben, mivel az emberek többségének nincs rá pénze.
Táncol egy narancsbőrös félcigány az öledbe, a többiek röhögnek meg zabálják a pogácsát a leértékelt törleyvel.
Egy kissé nosztalgia jellegű "ereszd el a hajam" buli, mivel utána gyakran olyan életszakaszok következnek, ahol már nem igazán teheted meg azt, amit a legényéveidben/leányéveidben simán.
Én vállalom, hogy szerintem táncoslány/csippendélsrác nélkül nem az igazi. Sajnáltam volna, ha a sajátomból kimarad, pedig eszem ágában sincs megcsalni a feleségem. Illetve természetesen a legénybúcsús-lánybúcsús hétvége előtt előre megbeszéltük, hogy ilyen téren mi fér bele, és ehhez tartottam is magam végig.
"olyan életszakaszok következnek, ahol már nem igazán teheted meg azt, amit a legényéveidben/leányéveidben simán"
Miért ne mehetnék el a haverokkal bulizni az esküvő után? :D
Arról szól, amivé teszitek.
Két leánybúcsún voltam eddig. De egyiken se volt veztőzős fiú, se fsz nyalóka. Nem ez az értékrendünk. Beszélgettünk, iszogattunk, volt pár vicces feladat a menyasszonynak, röhögtünk, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!