Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy leány/legény búcsúra strippert hívnak?
Az, hogy rendesen el lesz búcsúztatva, így kell csinálni☺️
32n
Az ismerősi körben eddig ilyen esetről hallottam. Az egyik ismerősöm kollégaja házasodott, a pasik hívtak vetközőslányt. Levetkőzött táncolás közben, utána meg a völegénnyel egy másik szobába átmentek. Elvileg szopás volt meg dugás.
Utána néztem facebookon az esküvői képeket és szegény mennyasszonyt nagyon sajnáltam.
4-es hát ez elég gáz
Most akkor ez a bizalom próbája lenne? netán csak egy utolsó szórakozás bizonyos keretek között?vagy én nem értem mire jó ez....
Nem hivatalos legénybúcsú szervező vagyok. A "művésznőt" csak elvileg a vőlegény kapja. A szingli vagy rossz kapcsolatban élő haverok veszik igénybe az ilyet. Vőlegény jobb esetben a hecc kedvéért rosszabb esetben muszájból végignézi. Esetleg ha olyan akkor megmutatja haverok előtt,hogy tudja hogy kellene egy nőhöz nyúlni. Nem láttam még hütlen vőlegényt.
A féltékeny ara jelöltről. Már rossz ha nincs bizalom,akkor minek az esküvő.
Amúgy sokkal nagyobb poén,ha egy pasi öltözik nőnek,durva smink melltartó....legalább vicces ha részegen tántorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!