Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tüntetőleg érdemes távol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tüntetőleg érdemes távol maradni egy ilyen lagzitól?

Figyelt kérdés
Meghívást kaptunk (én és a nejem) egy tavaszi esküvőre és az azt követő lagzira. Eddig oké. Csakhogy a meghívón van ilyen bugyuta szöveg, miszerint: " Lesz pia tisztán és keverve, de a részeg pofán lesz verve." Biztosak vagyunk benne hogy itt ránk céloztak mert korábbi lagzikon szerettük jól érezni magunkat, azt hittük ha valahol valamikor akkor lagzi alkalmával szabad. De legalább mondták volna a képünkbe efféle sunyiskodás nélkül. Miképpen is álljunk így hozzá az egészhez?!?

2022. dec. 27. 22:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
A tüntetőleges távolmaradással csak magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt, "höhö a részeges p...a meg f... magára vette, és egy estét nem bír ki tajtrészegség nélkül!", ill. sokaknak lehet, nem is tűnik fel, hogy nem vagytok ott. Bár sztem is proliság ilyet ráírni a meghívóra ilyen stílusban, de azért én szégyellném magamat a helyetekben, hogy csak akkor döbbentetek rá, hogy mennyire gáz mocsokrészegnek lenni egy eseményen, ha születik róla egy versike. Én inkább beszélnék a házasulandókkal külön, hogy nem esett jól a vers, de elnézést kérek, amiért nem tudtam disztingválni és nem mocsokrészegre inni magam.
2023. jan. 2. 20:09
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
12: amúgy nálunk az irodai wc-ben volt hasonlóan finom felhívás azzal kapcsolatban, hogy illene használni a WC-kefét... akinek inge volt, ne vette magára, sz...t bele magasról (hogy stílszerű legyek :D). A finomkodás nem segít általában.
2023. jan. 2. 20:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi gázabb, hogy ilyen simán magatokra ismertek, vagy hogy még nektek áll feljebb.
2023. jan. 9. 18:50
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt olyan, akiről tudtuk, hogy nem fog tudni viselkedni és félholtra issza magát. Én megmondtam a vőfélynek, hogy lesz ilyesmi és csinálják úgy, hogy nekem ez fel se tűnjön.

Az embert irányba állították hazafelé, valóban nem vettem észre.

Akkor kezdd el magadra venni ha kikísérnek a lakodalomról. De amennyiben tudod magadról, hogy nem ismersz mértéket vagy nem tudsz viselkedni inkább ne menj el. Az esküvő egy drága buli, senkinek nem hiányzik a botrány.

2023. jan. 25. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!