Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tüntetőleg érdemes távol maradni egy ilyen lagzitól?
Valóban rettentő prosztón van megfogalmazva. De az még gázabb, hogy ezért szólni kell. Valószínűleg nem a sima “jól érezzük magunkat”-italozásra céloznak.
A pofám leégne a helyetekben, nem még én kezdenék el önérzeteskedni.
Ezek szerint vállalhatatlan suttyók vagytok, és még be sem vallod a leírtak alapján. Egy lagzin mindenki jól érzi magàt jó esetben, nyilván nem szólnának ezért.
Elég kellemetlen ez így, gondolom, meghívva is azért lettetek, mert az udvariasság ezt kívánja.
De ha nem bírjátok összeszedni magatokat, inkább el se menjetek. Örülni fognak.
Igen, nagyon szerencsétlen a megfogalmazàs, de hadd döntse már el mindenki, hogy akarja-e elbszni a sajàt lagziját alkoholista tahókkal.
Ha vkit úgy hívnának vendégségbe hogy kérjük ha hozzánk jöttök ne lopjatok ez is ugyanaz a szint mint letrógerezni iszákosaknak másokat.
Ha lopós vagy ha nem. Ha oszákos ha nem, önmagában csak feltetelezés mindenképpen sértő.
Bezzeg forditva meg etikatlan visszaadni egy hasonlo kaliberu üzenettel?
Intelligens megoldás az teljesen más.
Van egy hotel ahol sok a kulfoldi vendég. Asszem az aravok azok akik nemigen fürdenek és panaszkodni kezdtek a hotelnek miattuk a vendégek. A hotel ezt igy oldotta meg cselesen, hogy kihirdetve közölte hogy a vizvezetékrendszer megjavilult LEHET menni fürdeni!!!
Degradálás nélkül hivta fel erre a figyelmet.
Na persze, mert aki eddig nem tisztálkodott, mert nem szokása, az majd fog szerinted?
Annyi esze sincs, hogy magára vegye.
Azonkívül pedig ne vegyük egy kalap alá a hotelt, ami a vendégekből él és egy párt, aki a saját lagziján jól akarja érezni magát, nem alkeszokkal botrányoskodni.
Ha én vendég lennék, számomra nem lenne sértő ez, mert nem vennèm magamra. Maximum kuncognék, hogy szerencsétleneket vajon milyen kínos tapasztalat vitte rá, hogy így célozgassanak.
Nem az a kérdés h magadra veszed e.
Hanem hogy ő ilyet állít rolad.
Ha piás vagy ne gyere.
Ha lopós vagy ne gyere.
Ha büdös vagy ne gyere.
Hát kösz a meghívást b+.
Hidd el, nem fogják rólad azt állítani az ismerőseid (akik meghívnak, tehát jóban vagytok), hogy lopsz vagy piálsz, ha egyik sem igaz:D
Ki tudja? Lehet, nem is a jegyes pár barátai a kérdező és a neje, csak valami rokon, vagy akit valamiért illik meghívni.
Akkor te vedd magadra, attól biztos jobb lesz :D
Én nem szoktam.
Igy amugy simán be is lehet szólni másoknak. Alkalmazzák is sok helyen. Mert le lehet tagadni.
Pl.mások szerint akkora paraszt büdös ...akármi vagy mint egy ház.
Öö tényleg? Én nem is? Ki mondta miert? Csak hallottam, ne is törődj vele.
Egy rakat ilyen átverés van, ahol felelősség van hárítva.
De ne vedd magadra semmiképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!