Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tüntetőleg érdemes távol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tüntetőleg érdemes távol maradni egy ilyen lagzitól?

Figyelt kérdés
Meghívást kaptunk (én és a nejem) egy tavaszi esküvőre és az azt követő lagzira. Eddig oké. Csakhogy a meghívón van ilyen bugyuta szöveg, miszerint: " Lesz pia tisztán és keverve, de a részeg pofán lesz verve." Biztosak vagyunk benne hogy itt ránk céloztak mert korábbi lagzikon szerettük jól érezni magunkat, azt hittük ha valahol valamikor akkor lagzi alkalmával szabad. De legalább mondták volna a képünkbe efféle sunyiskodás nélkül. Miképpen is álljunk így hozzá az egészhez?!?

2022. dec. 27. 22:08
A kérdező szavazást indított:
Kihagyni
Elmenni
Elmenni és közben távozni angolosan
36 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

Ez még vicces is lehetne, de valahogy nem az...én nagyon szeretem a fekete humort, az iróniát de ez inkább bunkónak tűnik nekem.

Eszembe nem jutna ilyet rittyenteni a meghívóra, max akkor ha csak és kizárólag a gyerekkori barátaim jönnének akikkel egy ilyen "poén" simán megengedett.

De hogy ilyet adjak ki a kezemből a rokonaimnak, vagy a nem túl közeli meghívóttaknak...hááát ti ismeritek a párt és a velük való kapcsolatotokat.

Én sem szeretem a részegek a lagzikon, a mi esküvőnkön is sikerült kb gyerekmolesztálóra innia magát az egyik meghívóttamnak, égett is a pofám miatta rendesen, de ilyet akkor sem írtam volna a meghívora ha ezt előre tudom. Maximum nem kapott volna meghívot.

2022. dec. 27. 22:18
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sem szép ilyet írni a meghívóra, viszont én a TI helyetekben érezném rettentő gázul magam, ha így céloznának ránk, mert ezek szerint a korábbi esküvőkön annyira vállalhatatlanok voltunk. Mélyen elszégyellném magam/magunkat és figyelnék rá, hogy a lagzin véletlen se okozzak kellemetlenséget - mint a korábbiakon, a meghívó alapján.
2022. dec. 27. 22:30
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Pofámról lesülne a bőr, ha ilyet magamra vennék 😂
2022. dec. 27. 22:32
 4/24 anonim ***** válasza:
96%

Lagzi alkalmával is viselkedni kell és nem aljadék módon lerészegedni.

Égne a képem, ha ezt a mondatot magamra kéne vennem.

2022. dec. 27. 22:35
 5/24 anonim ***** válasza:
96%

Minden lagzin, ahol eddig voltam, jól éreztem magam, alkoholt is fogyasztottam, de sosem voltam olyan részeg, hogy magamra érthetném ezeket a sorokat, ha én olvasnám a meghívóban.

Egyszóval ÉN elmennék, ti meg maradjatok csak távol. Részeg, botrányosan viselkedő emberekre tényleg nincs szükség egy lakodalmon.

2022. dec. 27. 23:31
 6/24 anonim ***** válasza:
25%

Eddig akarhany lagzin voltam, mindenki full reszeg volt, senkinek nem volt ezzel semmi baja. Maximum kiabalos szintig ment el (nem agressziven, szimplan suketek lettek a piatol), senki nem kotott bele senkibe vagy hanyt ossze mindent. Nem lett szetverve sem a hely.

Ha esetleg ti ilyenek vagytok reszegen, az kellemetlen, egyeb esetben nem mennek el az eskuvore es parasztsag ilyet irni a meghivora, ha ratok gondoltak, azt lehet kozolni privatban is, hogy legyszi ne igyatok annyit, mert mi nyugisabb eskuvot szeretnenk.

2022. dec. 27. 23:39
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem örülni fognak, hogy nem lesz ott 2 alkesz.
2022. dec. 28. 00:50
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz, ha fel kell hívniuk a figyelmet arra, hogy ne viselkedjetek vállalhatatlanul, és ne tegyétek tönkre ezzel a hangulatot. Ha nem tudtok kulturáltan szórakozni, és már mások szólnak emiatt, én a helyetekbe magamba néznék... Másik oldalról pedig, nem tudom, hogy akarnék-e ilyen közegbe menni, és feszengve találgatom, hogy belefér-e még egy kört, vagyok -e még nekik olyan állapotban, amit tolerálnak, vagy sem. Ráadául most elárutlák, hogy valójában mit is gondolnak rólatok...alkesz bunkók. Szerintem maradjatok inkább távol, és szórakozzátok el a nászajándék pénzt a magatok módján, mindenki jobban jár.
2022. dec. 28. 06:31
 9/24 anonim ***** válasza:
20%
Én nem iszom, de ez még nekem is sértőnek jön le és nem viccesnek.
2022. dec. 28. 07:25
 10/24 anonim ***** válasza:
24%

Ez a vendégsereg degradálása a feltételezéssel.

Csak nehogy a menyasszony csúszzon az asztal alatt. Vmi ilyesmit visszairnék valami főhelyre tett ajira nagytáblával.

2022. dec. 28. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!