Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tüntetőleg érdemes távol maradni egy ilyen lagzitól?
Ez még vicces is lehetne, de valahogy nem az...én nagyon szeretem a fekete humort, az iróniát de ez inkább bunkónak tűnik nekem.
Eszembe nem jutna ilyet rittyenteni a meghívóra, max akkor ha csak és kizárólag a gyerekkori barátaim jönnének akikkel egy ilyen "poén" simán megengedett.
De hogy ilyet adjak ki a kezemből a rokonaimnak, vagy a nem túl közeli meghívóttaknak...hááát ti ismeritek a párt és a velük való kapcsolatotokat.
Én sem szeretem a részegek a lagzikon, a mi esküvőnkön is sikerült kb gyerekmolesztálóra innia magát az egyik meghívóttamnak, égett is a pofám miatta rendesen, de ilyet akkor sem írtam volna a meghívora ha ezt előre tudom. Maximum nem kapott volna meghívot.
Lagzi alkalmával is viselkedni kell és nem aljadék módon lerészegedni.
Égne a képem, ha ezt a mondatot magamra kéne vennem.
Minden lagzin, ahol eddig voltam, jól éreztem magam, alkoholt is fogyasztottam, de sosem voltam olyan részeg, hogy magamra érthetném ezeket a sorokat, ha én olvasnám a meghívóban.
Egyszóval ÉN elmennék, ti meg maradjatok csak távol. Részeg, botrányosan viselkedő emberekre tényleg nincs szükség egy lakodalmon.
Eddig akarhany lagzin voltam, mindenki full reszeg volt, senkinek nem volt ezzel semmi baja. Maximum kiabalos szintig ment el (nem agressziven, szimplan suketek lettek a piatol), senki nem kotott bele senkibe vagy hanyt ossze mindent. Nem lett szetverve sem a hely.
Ha esetleg ti ilyenek vagytok reszegen, az kellemetlen, egyeb esetben nem mennek el az eskuvore es parasztsag ilyet irni a meghivora, ha ratok gondoltak, azt lehet kozolni privatban is, hogy legyszi ne igyatok annyit, mert mi nyugisabb eskuvot szeretnenk.
Ez a vendégsereg degradálása a feltételezéssel.
Csak nehogy a menyasszony csúszzon az asztal alatt. Vmi ilyesmit visszairnék valami főhelyre tett ajira nagytáblával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!