Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Őt érdemes lenne meghívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őt érdemes lenne meghívni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Márciusban lesz az esküvőm és most rakjuk össze kit hívjunk meg.

Egy embert nem tudom meghívjam e vagy nem.

A volt vőlegényemet.

Igazából együtt voltunk 4 évet de szétmentünk, mert nem működött a dolog. De barátok maradtunk. Talán ő a legjobb barátom már 2 éve. Ezt mondtam neki már többször. Nem tudom, hogy hogyan esne neki, ha meghívnám, mert ugye anno még ő velem képzelte el a nagy napot.

Másrészt pedig kiköltözött Ausztráliába 3 éve tehát haza kellene jönnie a világ másik oldaláról ezért.

Viszont azon is ngondolkkdtam ha meg nem hívom meg akkor mit gondolna erről, mert sok olyan ember meg ott lenne aki sokkal kevésbé fontos nekem, mint ő.

Ti mit csinálnátok?

2022. nov. 24. 19:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Beteg ötlet. Amúgy lehet, hogy nem utazná át ezért a fél napért a fél világot.
2022. nov. 24. 20:24
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Talán megkérdezném a leendő férjemet, mit szól hozzá?

Én biztos nem hívnám meg.

2022. nov. 24. 20:57
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem hívnám meg, de leginkább megkérdezném a leendő férjem, hogy ő a nagy napján mit szòlna hozzá, egyébként írod, a volt pasid a legjobb barátod, akkor mi a kérdés? Számomra ez is fura....
2022. nov. 24. 21:19
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Te nem vagy teljesen 100-as, hogy a volt vőlegényedet akarod meghívni az esküvődre! :SSS
2022. nov. 24. 21:29
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Biztos, hogy nem hívnám meg. Szerintem az sem túl egészséges, hogy ő a legjobb barátod.
2022. nov. 24. 21:45
 6/16 A kérdező kommentje:

Nyilván megkérdeztem de az volt a válasz ahogyan gondolom.

Találkoztak már egymással. Amikor találkoztak akkor jól kijöttek.

De nyilván itt teljesen más a dolog

"Te nem vagy teljesen 100"

A világ vezetőinek a nagy része nem az tehát ezt vehetem bóknak is 😏

2022. nov. 24. 21:52
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen mindegy, úgyse megy el. Vagy fizetnéd az útját, ami árban kb.annyi, mint a komplett esküvőd fele?
2022. nov. 24. 23:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért gondolkodj a násznéped fejével is, a családod, barátaid is ismerik az exed. Szerinted mit gondolnának? Szegény fiúnak nagyon kellemetlen lenne a szituáció és igazából a vőlegényednek is. Lehet csak azért mondja, hogy neki mindegy, mert tudja, hogy messze van és valószínűleg nem jönne el, meg találkozáskor se volt gond a rád való tekintet miatt. Viszont, ha szereted és tiszteled a leendő férjed, akkor ne alázd meg így életetek nagy napján.

Ha az ausztrál fiú tényleg olyan jó barátod, akkor ezt megbeszélheted vele is. Inkább csak neked rossz most, mert 2 felé húz a szíved, de a helyedben azt választanám, aki mellett minden nap ébredni fogsz, akivel együtt akarsz élni, aki szeret és támogat.

2022. nov. 25. 08:06
 9/16 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem partizzatok egyet hármasban.
2022. nov. 25. 08:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem hívnám meg.
2022. nov. 25. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!