Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg érdemes kezdeti randikon meghívni egy csajt mindenre?
A minden az többnyire egy vacsorát/mozit jelentsen, esetleg üdítő,kávé, de nem egyszerre. Osszad be, ennyi dologra akár 3-4randin is meg lehet hívni.
Engem hívtak már el vacsorázni úgy, hogy végül se étterem nem lett belőle, se meghívás. Tök gáz utcai ablakon kiadós helyre vitt el,ahol még fizetni is magamnak kellett...Remélem érzed a lényeget!
Egy nap 4-5 ezret? Miért a haverod hova szokta vinni a nőit randira?
Én ha nagyon nagyvonalú vagyok, akkor is max 2-3 ezret költök, de az a nagyon max. Egyébként meg egy fagyi is bőven elég, ami kettőtöknek 6-900 forint.
"Igen,az egyenjogúsággal szeretnek jönni az olyan férfiak, akiknek mintha a fogukat húznák, ha kell valamit fizetni."
Már nem azért, de az egyenjogúságért pont a nők küzdenek.
Persze a nők az egyenjogúsággal csak akkor szoktak jönni, ha az nekik kedvező vagy előnyös, ha hátrányos számukra, akkor érdekes mód nem emlegetik. :D
A lényeg, hogy ha elhívsz egy nőt randevúzni,akkor azért legalább az első randin álld a cehhet.Pénztárcádnak megfelelő helyre.
Hidd el, ha 40 évesen olvasnád a kérdés, le lennél döbbenve!
Haverednek részben igaza van. HA te fizetsz abból látszik, hogy van munkád és férfi vagy. Ez az első benyomás.
4-5 ezret nem kell költeni, elég egy ezredes is. 4-5 ezerért már kuvázni érdemesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!