Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg érdemes kezdeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg érdemes kezdeti randikon meghívni egy csajt mindenre?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy így illik, de ha nincs még munkám és szeretnék boldog lenni az életbe akkor ne legyen feltétel. Egyik haverom is állandóan arról mesél, hogy meg kell hívni, mert így tekintene férfinak és feltudna nézni rám és fizessek neki egy nap 4 vagy 5ezret rá. Amikor nem ismerem annyira és nem bízok még benne, akkor miért jó ha meghívom? Sokkal morálisabb az, kettesbe álljuk őket és ha rendbe jövök anyagilag, akkor több mindenre meghívnám.
2014. aug. 8. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:

A minden az többnyire egy vacsorát/mozit jelentsen, esetleg üdítő,kávé, de nem egyszerre. Osszad be, ennyi dologra akár 3-4randin is meg lehet hívni.

Engem hívtak már el vacsorázni úgy, hogy végül se étterem nem lett belőle, se meghívás. Tök gáz utcai ablakon kiadós helyre vitt el,ahol még fizetni is magamnak kellett...Remélem érzed a lényeget!

2014. aug. 8. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy nap 4-5 ezret? Miért a haverod hova szokta vinni a nőit randira?

Én ha nagyon nagyvonalú vagyok, akkor is max 2-3 ezret költök, de az a nagyon max. Egyébként meg egy fagyi is bőven elég, ami kettőtöknek 6-900 forint.

2014. aug. 8. 10:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha meg nem vagy rendbe anyagilag, akkor magadnak se fizess semmit, hanem tedd inkább félre a pénzt.Amikor rendbejössz,akkor meg már legyen 500 ft-od egy kávéra vagy valamire,amire meghívod a lányt.
2014. aug. 8. 10:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Kisebb dologra megtudnám hívni, fagyira, kávéra, gyors kajára. Amikor ezt javasolta nekem kicsit ledöbbentem. Én alapból jobban szeretem az egyenjogúságot.
2014. aug. 8. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam első randin mindenki magának fizet. Persze,úgy, ha közösen beszéljük meg, hova megyünk, és nem az hogy én meghívom egy drága étterembe. Szerencsére olyan nőkkel randiztam, akiknek ez nem volt probléma. Aki ezen megsértődik, vagy nem tetszik neki, az így járt.
2014. aug. 8. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen,az egyenjogúsággal szeretnek jönni az olyan férfiak, akiknek mintha a fogukat húznák, ha kell valamit fizetni. Az a baj, manapság sok ilyen férfi van és igen kellemetlen volt. Két végletet tapasztaltam az ilyenekkel.Az egyik,aki magával is sóher(ha van pénze,ha nincs, magára se költ egy fillért se,mert sajnálja bármire kiadni a pénzt, a másik, aki magának megvesz egy csomó drága dolgot, amire nincs szüksége, de menő, viszont egy nőre nem költene 200ft-ot sem.
2014. aug. 8. 10:40
 7/10 anonim ***** válasza:

"Igen,az egyenjogúsággal szeretnek jönni az olyan férfiak, akiknek mintha a fogukat húznák, ha kell valamit fizetni."

Már nem azért, de az egyenjogúságért pont a nők küzdenek.

Persze a nők az egyenjogúsággal csak akkor szoktak jönni, ha az nekik kedvező vagy előnyös, ha hátrányos számukra, akkor érdekes mód nem emlegetik. :D

2014. aug. 8. 10:43
 8/10 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy ha elhívsz egy nőt randevúzni,akkor azért legalább az első randin álld a cehhet.Pénztárcádnak megfelelő helyre.

Hidd el, ha 40 évesen olvasnád a kérdés, le lennél döbbenve!

2014. aug. 8. 10:46
 9/10 anonim ***** válasza:
8. 36 vagyok!
2014. aug. 8. 10:53
 10/10 anonim válasza:

Haverednek részben igaza van. HA te fizetsz abból látszik, hogy van munkád és férfi vagy. Ez az első benyomás.

4-5 ezret nem kell költeni, elég egy ezredes is. 4-5 ezerért már kuvázni érdemesebb.

2014. aug. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!