Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól érdemes komolyabb kapcsolatba menni valakivel?
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 08:34
1/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet korhoz kötni.
Jó, ok, nem azt mondom hogy 10 évesen...de tényleg nem lehet korhoz kötni.
2/9 anonim válasza:
18-20ig eléggé nehéz ilyesmi célall párt fogni :) és arról nem is beszéltem hogy valaki főleg gyikon még csajt se tud fogni nem hogy még ezt is belekalkulája
3/9 anonim válasza:
Én pl. úgy számolom hogy 35 éves leszek amikorra minden téren rendbe rakom az életem és készen állok majd egy komolyabb kapcsolatra szóval én szerintem ez mindenkinél más, nagyon sok mindenen múlhat.
25/F
5/9 anonim válasza:
nem kortól függ, de jó fiatalon kipróbálni és minden tudást begyűjteni a kapcsolatokról mert idővel nagyobb szükséged lesz rá.persze nem azt akarom ezzel mondani hogy komoly kapcsolatot csak akkor alakíts ki valakivel ha tudást akarsz gyűjteni.
6/9 anonim válasza:
Ez nem kórtól függ. De 20 felett egy nő már ilyenben
7/9 anonim válasza:
De 20 felett egy nő már ilyenben gondolkodjon. Egy férfinak nem sürgős. Mégis, hogy lehet ezt egyeztetni? Ez bizony a nő kezében van.
8/9 anonim válasza:
En húsz felett csak komoly kapcsolatról gondolkodtam. 30 felett meg ami belefér.
9/9 anonim válasza:
Mi az, hogy érdemes?? Hiába lenne "érdemes", hogy téged idézzelek, ha nem találsz! De úgy 18-20 éves korodig várjál, addig inkább magadat fejlesszed, hogy a partneredet is kulturáltabb emberek közül tudjad kiválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!