Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne megpróbálnunk? Vagy egy ilyen kapcsolatba érdemes lenne belemennem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, tetszik nekem, meg tudom, hogy ő szó szerint odavan értem. De az a baj, hogy teljesen más személyiségek vagyunk. Ő buli mániás, de én meg inkább antiszociális vagyok. Viszont nélkülem meg nem akar elmenni. Ezek miatt sokat veszekszünk, de ha legközelebb találkozunk, olyan mintha misem történt volna.2014. jún. 12. 22:12
1/4 anonim válasza:
Miért jó antiszocnak lenni? Mi bajod lesz, ha néha te is elmész buliba?
2/4 anonim válasza:
Figyelj, szerintem semmi gond nincs vele. Viszont közöld vele, hogy akkor nem berúgva randizunk meg találkozunk és szakítson időt rád bőven.
3/4 A kérdező kommentje:
1: egyszerűen rosszul vagyok a tömegtől..
2: nem iszik, nem dohányzik, szóval ilyen gond nem lenne :)
2014. jún. 12. 22:32
4/4 Fish1 válasza:
Az, hogy feltettél egy ilyen kérdést, azt jelzi, hogy bizonytalan vagy a dologban. Szerintem úgy nincs értelme semmiféle kapcsolatnak, ha nem azt érzed, hogy vele szeretnél lenni és őt akarod. A "megpróbálni" meg alapból magában hordozza a kudarcot, mert ebből az látszik, hogy nem akarod igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!