Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Őt érdemes lenne meghívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őt érdemes lenne meghívni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Márciusban lesz az esküvőm és most rakjuk össze kit hívjunk meg.

Egy embert nem tudom meghívjam e vagy nem.

A volt vőlegényemet.

Igazából együtt voltunk 4 évet de szétmentünk, mert nem működött a dolog. De barátok maradtunk. Talán ő a legjobb barátom már 2 éve. Ezt mondtam neki már többször. Nem tudom, hogy hogyan esne neki, ha meghívnám, mert ugye anno még ő velem képzelte el a nagy napot.

Másrészt pedig kiköltözött Ausztráliába 3 éve tehát haza kellene jönnie a világ másik oldaláról ezért.

Viszont azon is ngondolkkdtam ha meg nem hívom meg akkor mit gondolna erről, mert sok olyan ember meg ott lenne aki sokkal kevésbé fontos nekem, mint ő.

Ti mit csinálnátok?

2022. nov. 24. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

Sosem értettem ezt az egész volt exemesdit. Ha két ember együtt volt, szerelmesek voltak egymásba, majd idő haladtával ez a láng kiégett, attól még emberileg miért ne kedvelhetnék egymást? Hisz évekig együtt voltak, szóval valami közös van bennük, legyen az gondolkodásmód, érdeklődés, vagy más egyéb. Miért ne lehetnének barátok? Két felnőtt emberről beszélünk, akik már túlléptek egymáson, és évekkel ezelőtt (nem a tegnapi napon) lezárták magukban ezt a kapcsolatot és új életet kezdtek külön. Nyilván érezhető a beszélgetésből, hogy valamelyik fél többet szeretne-e a másiktól, ebben az esetben tényleg meg kell szakítani a kapcsolatot.

Az, hogy meg szeretnéd hívni az esküvőre, teljesen a ti közös döntésetek. Igazából szerintem a kapcsolattól függ, ha tényleg ő a legjobb barátod, túl tudta tenni magát azon, hogy neked új párod van, nem a féltékenykedést tolja, a vőlegényed pedig kulturáltan tud hozzá alkalmazkodni, és ténylegesen rád bízza a döntést, mert számára nem kellemetlen a jelenléte, akkor szerintem bántóbb nem meghívni, mint fennakadni azon, hogy a volt párodról beszélünk. Igazából az esküvő amúgy is olyan dolog, hogy 50-100 fővel úgysem fogsz tudni órákon át foglalkozni, mindenkire jut majd 5-10 perc.

Ha tényleg olyan jó barátod, én meghívnám, és esetleg valahogy diplomatikusan fogalmazva (bár ebben nem vagyok jó, úgyhogy nem tudom hogyan lehetne szépen megtenni) elmondanám, hogy bár én teljes szívemből örülnék a részvételének, azonban ha számára ez mégis kellemetlen élményt nyújtana, te teljes mértékben megérted és nem fogsz megharagudni, ha ő ezen a nagy napon ennek ellenére nem szeretne részt venni.

2022. nov. 25. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

A leendő férjeddel beszélgess erről, hogy hogyan érintené. Nem hagynám annyiba a dolgot, ha az a válasza hogy "ahogy gondolom", biztos vannak érzései ezzel kapcsolatban, téged nem szeretne megbántani, hogy esetleg nem engedi.

Én sem hívnám meg, és ha tényleg jó barát akkor megérti hogy miért nem volt a vendéglistán

2022. nov. 29. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem természetes. Még ha valaki 8-10 évig házas volt és úgy barátok azt mondom oké, de 4 éves kapcsolat az semmi. Nekem valahogy nem lenne igényem a parom volt palijának a személyére.
2022. nov. 29. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ki a fontosabb? Mostani vagy régi vőlegény?
2022. nov. 29. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, hogy minek hivnad meg de komolyan...
2022. nov. 30. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Pontosan értem a kérdésed. Ha valóban a legjobb barátod, hívd meg, de szerintem a Vőlegényed ennek nem örülne. És a volt párod sem örülne, hogy ott kellene lennie a Te esküvődön. Máskülönben miért menekült volna egészen Ausztráliáig.

Lehet, hogy az exed ma már nem téged akar, talán van komoly kapcsolata is, akivel hosszútávra tervez, de ezt az összeget akkor sem akarná kifizetni és nem is akarna téged megbántani azzal, hogy ő mint a legjobb barátod nem lesz ott az esküvődön.

Számomra is az exem volt a legjobb barátom, összehoztam a Vőlegényemmel, megkedvelték egymást. Együtt is dolgoztak, neki köszönhette az új állását, mivel költöztünk. Mindketten azt hittük, az ex a legjobb barátunk,

Józan ésszel azt mondom, közöld vele, hogy összeházasodtok és ne hívd meg.

Érző szívvel pedig azt, hogy oldjátok meg valami fapados társaságokkal, de ezt tényleg csak akkor, ha valóban a legjobb barátod.

Viszont azt a tényt se feledd, amit a Vőlegényed mondott, "ahogy gondolod". Kérdezz meg más férfiakat, számukra ez mit jelent. Számomra férfifejjel gondolkodva azt jelenti, hogy "szeretlek, ezért elviselem, hogy ő itt legyen, de lehet, le kell mondanom Rólad".

Vagyis azt tedd, amivel a Vőlegényed nem sérted meg. Ehhez viszont az Ő őszinteségére is szükséged lesz.

Sok boldogságot kívánok.

2022. dec. 9. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!