Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt kérte, hogy a nővérem ne aludjon itt az esküvőnk előtt. Így viszont majd 4 órát vezetnie kéne aznap. Mit tegyek?
Nem kell ehhez nem kedvelni, bakker. Eleve ott él a nyakunkon ket felnőtt, egyértelmű, hogy nem akarnak még egy harmadikat is elhelyezni az otthonukban. Bennem fel nem merült volna q kérdés.
Nem Magyarországon élek, itt hazasodtam ahol élek, anyósom velünk él. Nekem mondjuk az volt az első gondolatom anno, hoyg anyameknak hotelt foglalok, hiszen hiába van hely, anyosomnak ők vadidegenek, ne kelljen már neki senkit kerülgetnie a saját otthonában. Megegyszer, ő él velünk, ez az én és a férjem háza, nem az övé.
Annyira gáznak találom azokat, akik ezzel a "ne kelljen senkit KERÜLGETNI a SAJÁT otthonában" szöveggel jönnek, hogy el sem tudom mondani.
Milyen szöveg ez? Vendég, családtag, és EGY ro..dt napról van szó!
22!
A kérdező anyosanak NEM csaladtagja a fia jövendő feleségének a nővére.
22: Képzeld, nem mindenki szeret a saját territóriumán vendéget fogadni, én sem. Aki szeret vendégeket hazavinni, annak is kényelmetlen, ha kicsi a lakása és folyton át kell rendezni naponta többször, egyszer ha jön a vendég, egyszer ha elmegy, mert váltja a funkciókat ugyanaz a szoba.
Egy ismerősömék most vesznek részben emiatt egy 3 szobás lakást, ahol a nappali és a nagy terasz funkciója pont az lesz, hogy ott lesznek a vendégek és a hálószobáikba nem jöhet be senki. De persze duplakomfortos lakás lett volna a legjobb, de nem sikerült olyat találni, amiben minden megvan, amire szükség lenne.
Hát bocsi, de szerintem sem családtag a leendő meny testvére.
Miért nem megy szállóba?
Valahol igazuk van anyósjelöltéknek. Momentán TE IS az ő nyakukon élsz, még jó, hogy nem akarnak még egy "vendéget" ha csak 2 éjszakára is.
Más: nekem eszembe nem jutna egy számomra tökidegen családhoz bekuncsorogni magam.
Felnőtt vagyok, veszek ki egy szobát, problem solved.
22-es, én a saját családomtól megőrülök, amikor itt alszanak! Szeretem őket, de vendégek, akiket nekem kell etetni, kiszolgálni - mert más hűtőjébe nem nyúlnak, hiába kérem... helyette szpok minden kérésükkel -, hálószobát biztosítani.
Kimerítő, pont. Ráadásul a bioritmusunk is totál más. Én hétkor fennvagyok, ők meg 10 után kelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!