Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az,hogy anyám épp...

Miért van az,hogy anyám épp aznap dobja be mindig,hogy fáj a dereka, meg ezerféle baja van, mielőtt a vőlegényem jön, szombaton?

Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 13:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%

Nem akarja látni?

Nem akarja kiszolgálni?

Valamit azért te is csak gondolsz!

2021. febr. 5. 13:56
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit gondoljak, azt mondja bírja, meg minden..de ezek szerint csak arra tudok gondolni,hogy nem akarja kiszolgálni. De ez elég gáz, szerintem.
2021. febr. 5. 13:58
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szolgálod ki akkor te? A te vőlegényed, nem?
2021. febr. 5. 14:00
 4/26 A kérdező kommentje:
Mert nem szolgálhatom ki. Főzni sem főzhetek, anyám mindig elzavar, mondván az ő konyhájában ne tegyek tönkre semmit. Már újabban azt csináljuk,hogy amikor jön,beülök mellé, aztán egész nap itthon sem vagyunk, csak hogy ne okozzunk gondot. Így működik a dolog.
2021. febr. 5. 14:03
 5/26 anonim ***** válasza:
92%
Zavarja,hogy ott van és nincs kedve semmit sem csinálni, talán valóban fáj neki mindene.
2021. febr. 5. 14:05
 6/26 anonim ***** válasza:
91%
Menjetek el a francba valahova. Mondjuk akkor meg az lesz a baja. Nem tudom, bocs :)
2021. febr. 5. 14:08
 7/26 anonim ***** válasza:
90%

Lépjetek is le. Ez a megoldás.

Miért is nem laktok együtt?

A te anyád is mártír fajta, van erről egy jó könyv: Szeretettel sebezve.

2021. febr. 5. 14:10
 8/26 anonim ***** válasza:
92%

Csak azokon a hetvegeken faj a dereka amikor jon a volegenyed? Vagy csak azutan jelenti be hogy faj neki, ha elotte mondod mist jonni fog Jancsi?

Vagy ha nem.jon akkor is minden hetvegen faj neki?

Ezt azert probald mar vegig.

Mit dolgozik anyad? Vagy nem depresszios? Sokan mindig hetvegere pukkanak le fizikailag, mert egesz heten guriznek es igyekez ek nem lebetegedni, hetvegere a szervezetuk leereszt es jon a nyak, hat, derekfajas, letaknyosodas...ez volegeny nelkul is igy van. Vagy a depressziosok a megelhetes miatt a hetkoznapokat eobotszeruen vegigcsinaljak, de hetvegen kikeszulnek vagy csak doglenek vagy semmi nem jo nekik.

2021. febr. 5. 14:11
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak te vagy otthon, akkor csinál kaját? Amiből egyébként a párod is tudna enni, ha éppen ott lenne. Ha meg jön a párod, és fáj a dereka, akkor neked se csinál kaját?
2021. febr. 5. 14:24
 10/26 A kérdező kommentje:

Itthon végezhető számítógépes munkát végez, apám keze alá dolgozik egy cégnél.

És csak akkor fáj neki,amikor bejelentem,hogy jön a vőlegényem. Ha mondom, hét elején,hogy szombaton jön, akkor pénteken még a krokodil könnyek is megerednek..Annyira tudom szegényt sajnálni...Bezzeg akkor jó a párom,amikor fát kell összevágni, meg ingyen Tv-t szerválni, mert nem akarnak újra pénzt kiadni..

Elképesztő,hogy ilyen gyökér anyám van, a mai 21. században.

2021. febr. 5. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!