Milyen az olyan anya, aki még azt is eldönti a 14 éves fia helyett, hogy mit vegyen fel a fiú aznap?
Kérdező, hát olyan...
(nem újkeletű dolog, nekem volt gimiben olyan LÁNY osztálytársam, aki 17 évesen is abba jött iskolába, amit az anyja előző este odakészített neki... "mert én szeretem az anyukámat" címszóval... azért kiváncsi lettem volna, hogy ha egyszer elfelejtette volna az anyukája odakészíteni, akkor mi lett volna, nem jön aznap iskolába, vagy bugyiban-hálóingben jelenik meg:))))
Na, ehhez képest az én lányomnak 3 évesen is teljesen határozott elképzelései voltak minden reggel, hogy miben akar aznap az oviban virítani...
És milyen 14 éves fiú az, aki ezt hagyja...?
Néma gyereknek... nem biztos, hogy egészséges a szitu, de kevesen jönnek problémamentes családból. Néha a sarkadra kell állnod, vagy anyukád szoknyáján kucorogsz majd 45 évesen is.
5-ös vagyok..
Én halálosan komolyan gondoltam..
Mindenkivel azt tesznek meg,amit hagy... Ha egymás után 5-ször nem azt venné fel a gyerek, ami ki van készítva, 6-odjára mr lehet nem tenné meg az anyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!