17 és fél éves vagyok. Már megőrülök. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyám sehova nem enged, mindent megtilt nekem. Állandóan csak kiabál velem. Semmit nem lehet vele megbeszélni. Minden problémámmal csak apuhoz fordulhatok. Vele mindent meg lehet beszélni. Ő azt mondja, hogy bírjam ki ezt a fél évet még, aztán úgyis megyek egyetemre. Azt mondja nézzem a jó oldalát. Nekem már csak fél év és leléphetek. Szívesen cserélne velem. Tényleg tűrjek még őszig?2015. jan. 3. 11:26
1/8 anonim válasza:
Hova fogsz 18 évesen lelépni? És főleg, miből?
2/8 A kérdező kommentje:
Mint írtam, egyetemre megyek és nem itthon fogok lakni. Csak már ott tartanék!
2015. jan. 3. 11:34
3/8 anonim válasza:
Ezek szerint egyetemre elenged. Ott úgy se tud "mindent megtiltani" neked. Csak majd gondolj arra, kik finanszírozzák a tanulmányaidat, megélhetésedet.
Ne tűrj. "Lépj le", és jobb lesz neked is, meg ezek szerint anyukádnak is.
4/8 anonim válasza:
Nem tudhatjuk a hátteret de valószinuleg anyukád sem véletlen tilthat mindent.Oké,egyetem de ki fogja finanszirozni? Ha csak nem dolgozol
5/8 anonim válasza:
Nálam is ugyanez volt, csak apám egyáltalán nem foglalkozott velünk, katasztrofális volt a helyzet, nagyon gyorsan eltelik az a félév.
Egyetem után haza sem költöztem, mert elkezdtem dolgozni és szobát béreltem hasonló fiatalokkal.
Vannak olyanok akik nem mennek egyetemre és elköltözni sem tudnak 23 25, vagy később sem.
Te még a szerencsések közé tartozol!
6/8 anonim válasza:
Majd az egyetemen, meg a koleszban fogsz igazán "megőrülni" ,főleg a kajától, vagy inkább annak hiányától...
7/8 A kérdező kommentje:
5-ös, akkor te megérted milyen egy ilyen anyával egy fedél alatt élni. Sajnálom hogy te apukádra sem támaszkodhattál. Nekem szerencsére jó apukám van.
2015. jan. 3. 11:50
8/8 anonim válasza:
Igen, anyával sajnos nem találtuk meg a közös hangot :(
Most, hogy nem másfél szobába vagyunk összezárva megjavult a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!