Mi a véleményetek a mostanában halmozottan jelentkező anyai magatartáshoz?
Ugyan ennyi példa van az ellenkezőjére is, amikor valaki túl korán ismeri meg a világot.
De ez így volt mindig is, hogy voltak megengedőbb, esetleg túl hanyag szülők és túl szigorúak is.
Én nem látok változást.
Szerintem a kérdező erre gondol http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
bár tény, hogy a kérdését elég hülyén fogalmazta meg (mi az, hogy halmozottan jelentkező anyai magatartás? pláne, hogy itt nem csak az anyáról van szó, a szülők mindketten ugyanazon a véleményen vannak), viszont az tény, hogy vannak ilyen korlátolt, mindent túlaggódó, a gyereket a széltől is óvó szülők, akiknél mintha tényleg az lenne a cél, hogy a gyerek az égvilágon semmit ne legyen képes megoldani nélkülük.
Szerintem nincs aranyközépút az a baj..
Tehát sokkal többen vannak,makiket nagxon szabadjára eresztenek, 14 évesen szexelnek, 15-16 évesen kiégnek már a szőrkozóhelyeken, és vannak akiket kb az utcára nem engednek ki...
Középút alig van...itt. a gyakori ennek ellenére nem reprezentatív, hiszen azok akik középen vannak nem írnak.. Ide a 15 évesen terhes lettem, vagy nem engedik, hogy ittaludjon a pasim kérdések, és a19-20 vagyok és nem mehetek sehova számonkérnek kérdések vannak,
Azok, akiket engednek, vagy akiknek jól megfelel úgy nem írnak.
Perzse az először írt tapasztalat a valő életből van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!