Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt kérte, hogy a nővérem ne aludjon itt az esküvőnk előtt. Így viszont majd 4 órát vezetnie kéne aznap. Mit tegyek?
Anyósék háza lehet hogy kacsa lábon palota, amiben számtalan szabad szoba lesz az esküvő napján is, de lehet hogy van benne két szoba meg egy nappalis konyha.
Vegyél ki a tesódnak a közelben szobát két éjszakára (előtte és utána).
Az én anyósom biztos azt mondaná, hogy jöjjön nyugodtan, de mondjuk nekem nem lenne pofám odahivatni még egy rokonomat, ahol, mint előttem is írták, én is vendég vagyok.
Ez illetlen dolog, nem mindenki szereti. Párod meg hiába pampogna a szüleinek, ha ők nem akarják.
Biztos van szálláshely a közelben, fizessetek neki egy szobát.
Én se engedném a helyükben. Amúgy sose értettem hogy "apóséknál kell laknom". Miért kell? Eddig hol laktál, az utcán? Miért nem lakik mindenki a saját anyja nyakán, amíg nem tudnak a szülőktől külön költözni?
Nagyon örülhet anyós após egy plusz embernek/eltartottnak a házban.
Amúgy meg szallas pont hu.
Nézel neki egy szobát 1 éjszakára. Ennyi.
Rbnb, Booking?
Ennek tuti van valamilyen titkos elozmenye, amit velunk nem oszt meg a Kerdezo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!