Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A párom azt kérte, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt kérte, hogy a nővérem ne aludjon itt az esküvőnk előtt. Így viszont majd 4 órát vezetnie kéne aznap. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jelenleg még anyóséknál lakunk, lesz lakásunk, de azt még újítják. A nővérem viszont 300km-re lakik innen, ezért az esküvő előtt itt kéne aludnia,hogy reggel legyen ideje neki is mindenre és ne keljen hajnalba kelnie és rohanva készülnie, hogy ide érjen. De a párom családja nem kedveli őt és ma ezt közölte a párom, hogy nem szeretnék ha itt aludna.
2022. okt. 18. 12:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
91%

Anyósék háza lehet hogy kacsa lábon palota, amiben számtalan szabad szoba lesz az esküvő napján is, de lehet hogy van benne két szoba meg egy nappalis konyha.

Vegyél ki a tesódnak a közelben szobát két éjszakára (előtte és utána).

2022. okt. 18. 13:45
 12/37 anonim ***** válasza:
14%
A nővérem lakóhelyén tartanám az esküvőt.
2022. okt. 18. 13:59
 13/37 anonim ***** válasza:
72%

Az én anyósom biztos azt mondaná, hogy jöjjön nyugodtan, de mondjuk nekem nem lenne pofám odahivatni még egy rokonomat, ahol, mint előttem is írták, én is vendég vagyok.

Ez illetlen dolog, nem mindenki szereti. Párod meg hiába pampogna a szüleinek, ha ők nem akarják.

Biztos van szálláshely a közelben, fizessetek neki egy szobát.

2022. okt. 18. 14:06
 14/37 anonim ***** válasza:
75%

Én se engedném a helyükben. Amúgy sose értettem hogy "apóséknál kell laknom". Miért kell? Eddig hol laktál, az utcán? Miért nem lakik mindenki a saját anyja nyakán, amíg nem tudnak a szülőktől külön költözni?

Nagyon örülhet anyós após egy plusz embernek/eltartottnak a házban.

Amúgy meg szallas pont hu.

Nézel neki egy szobát 1 éjszakára. Ennyi.

2022. okt. 18. 14:10
 15/37 anonim ***** válasza:
0%
Elmegy előbb este aztán alszik a kocsiban.
2022. okt. 18. 14:20
 16/37 anonim ***** válasza:
90%

Rbnb, Booking?

Ennek tuti van valamilyen titkos elozmenye, amit velunk nem oszt meg a Kerdezo...

2022. okt. 18. 14:22
 17/37 anonim ***** válasza:
81%
Én sem akarnék senkit sem elszállásolni és nem azért, mert nem kedvelem. Inkább kifizetném neki a szállást. Ha van pénz puccos esküvőre, akkor nyilvánvalóan erre is van.
2022. okt. 18. 14:23
 18/37 anonim ***** válasza:
89%
Vegyen ki egy szobát 2 éjszakára
2022. okt. 18. 14:25
 19/37 anonim ***** válasza:
94%
Ket honapja volt az eskuvom. A szuk csaladomnak (szulok+ testverek) ket napra kibereltem egy lakast, amely mindenhez kozel volt. Ok is kenyelmesen elkeszultek es mi is. Az eskuvonk reggelen eleg nagy volt a felfordulas, nem tudtunk volna meg kulon a vendegekkel foglalkozni.
2022. okt. 18. 14:28
 20/37 anonim ***** válasza:
78%
Arra kíváncsi lennèk, hogy mégis mit tett a nővéred, amiért ennyire nem kedvelik, mert így nem teljes a sztory, így mèg ítélkezni se lehet.
2022. okt. 18. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!