Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érezted már megalázva magad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már megalázva magad esküvőn?

Figyelt kérdés

Én kétszer igen. Az egyik mikor a polgári után volt a fotózás és volt egy lista egy sorrenddel hogy kikkel szeretne fotózkodni az ifjú pár, az egész násznép rajta volt csak én meg pár vendég nem.

A másik mikor engem egyedüli vendéget a szolgáltató asztalhoz (fotós, zenekar) ültettek le az étterem egyik félreeső sarkában a wc mellé. Ráadásul kaját is később kaptam meg mert a szolgáltatók 2 órával később ettek.

2022. aug. 17. 10:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
A megalázva erős szó lenne rá, de sok emberben csalódtam... 21 éves voltam, egy családi barát esküvőjén volt egy késő 50-es vagy kora 60-as éveiben járó barátja a vőlegény szüleinek, aki le sem szállt rólam, folyamatosan kért táncolni, taperolta a kezem, már 3 kört jártam vele, és nem akart békén hagyni, konkrétan zaklatott már... és többen látták, hogy mi folyik ott, később ki is derült, hogy "hát megvolt a véleményük róla", de senki sem ment volna a segítségemre. A saját szüleim sem, mert inkább kimentek cigizni ennek a fószernek a feleségével, és amikor szembesítettem őket ezzel másnap, hogy csalódtam bennük, amiért nem álltak ki mellettem, sőt apám meg kapacitált is, hogy jaj, XY "bá" csak kedves velem, az volt a reakció, hogy "hát milyen dolog lett volna már XY nénit visszautasítani, nem akarták, hogy megsértődjön, amiért nem mennek vele ki cigizni". Mert azért ha egy vadidegen ember lett volna, elküldöm a francba, de egy esküvőn, lagzin, nem akartam balhét, meg szegről-végről azért ismertem a fazont... jól esett volna, ha valaki azért a segítségemre kel, mégis egy védtelen, nem túl erős lány voltam egy drabális állattal szemben... így visszagondolva szerencsém volt, hogy erőszakos nem volt velem és nem ment tovább a kéz/kartaperolásnál.
2022. aug. 26. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!