Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem lettem teljesen megalázva?
Sikerült kiharcolnom egy együtt töltött hosszúhétvégét a barátommal, mivel nem sokat találkozunk, de nem alakult túl jól.
Tegnap este a baráti összejövetelen már belázasodtam (40fok) és elment a hangom, így taxival hazamentem a barátomék házába, mivel a nyaralójukban volt, ő a többiekkel elment találkozni a volt osztálytársaikkal, ahol lányok is voltak.
Ma pedig fél órával hamarabb kivitt a vasútra, mert egyik barátjával mentek egy másik találkozóra. Most elsírtam magam a vonatra várva így betegen, kicsit jobban vagyok de elkeseredtem, mintha csak egy önző kisfiú lenne. Nem szokott ilyeneket csinálni, 2 éve vagyunk együtt, 22 évesek vagyunk
Igazából csak tapintatlan, mint a szar.
A bulit egy kicsit is magára adó csóka otthagyta volna, és hazavisz...
Jaj igazi ffi.
Ezt 40 felett is megcsinalja mindenki hogy lepasszolja az asszonyt aztan megy a programra.
"Kiharcoltad" a hétvégét - tudtad előre, hogy nam ketten lesztek? Miért kellett ezért harcolni?
"taxival hazamentem a barátomék házába" - ha már ivott, és mindenki más is, azért elkísérhetett volna, ha látja, hogy ez neked fontos - mondtad neki? Kérted?
"keveset találkozunk" - itt kezdődött számodra a probléma. Neki is kevés? Tudja, hogy neked kevés? Talán ezt meg kéne beszélni, és nem harcolni. kiharcolni, amit ő esetleg nem is akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!