Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben az esetben hogy vennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben hogy vennétek fel a férjetek nevét?

Figyelt kérdés

Király a vezeték nevem. Ugye vannak opciók amikor a kötőjeles megoldás vicces lenne. Pl. Nagy-Király, Kiss-Király, Uram-Király, Virág-Király, Szabó-Király, stb...

Ilyen esetben kellene ragaszkodnom a kötőjeles verzióhoz? Vagy csak simán legyek Nagy Kata, Kiss Kata stb...

2022. aug. 10. 10:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
Én Kissné Király Kata lennék.
2022. aug. 10. 10:18
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Megfordítva is furcsán hangzik? Mert lehetsz ám Király-Kiss is, nemcsak Kiss-Király.
2022. aug. 10. 10:18
 3/23 anonim ***** válasza:
40%
Csak né ne!!!!Annyira öreges és ósdi !
2022. aug. 10. 10:25
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

Legyen minél rövidebb a neved.

Maradjon a leánykori.

Kevesebb problémával jár.

2022. aug. 10. 10:27
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
Én a legegyszerűbb verziót választanám pl. Nagy Kata vagy Kiss Kata
2022. aug. 10. 10:33
 6/23 anonim ***** válasza:
88%
Király-Kiss Kata, vagy ne vedd fel.
2022. aug. 10. 10:33
 7/23 anonim ***** válasza:
71%
Sehogy nem venném fel, van saját nevem. A személyazonosságom / identitásom nem változik attól még hogy házasodok.
2022. aug. 10. 10:49
 8/23 anonim ***** válasza:
46%
Én x-né yz lettem, de érdekes, nem változott az identitásom. Csak és kizárólag a nevem.
2022. aug. 10. 10:50
 9/23 anonim ***** válasza:
59%

Nagy Péterné Király Éva verzióban venném fel, de nevektől függetlenül nekem ez a verzió a legszimpatikusabb.

De csak hogy a 3. válaszolót bosszantsam. :D

Hanyagolnám a kötőjelezést, mert tényleg vicces ilyen vezetéknévvel. Annyi egyéb verzió van, amitől nem lesz nevetséges. Pl. egyszerűen megmaradhatsz a lánykorin, az is egy megoldás.

2022. aug. 10. 10:50
 10/23 anonim ***** válasza:
55%

Én mindig úgy gondoltam, hogy úgy fogom felvenni, vagy nem felvenni a férjem nevét, ahogy tetszik. Tehát ha passzok az én nevemhez kötőjelesen, akkor úgy, ha szebb, mint az enyém, akkor átveszem (én nem ragaszkodom a sajátom megtartásához), ha nagyon nem tetszik, megtartom.

Amúgy felveheted úgy is, hogy pl a férjed Kiss János, akkor a te neved K. Király Kata :)

2022. aug. 10. 10:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!