Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlott a leánybúcsúd?
Mennyire készültetek rá (pl. volt e külön ruha erre az alkalomra?), mekkora buli volt?
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem aki megadta a módját, de azok is írjanak akiknek csak egy szerény vacsora volt :)
(Ötletek miatt tettem fel a kérdést)
Nem az enyém volt, hanem én szerveztem barátnőmnek.
Elutaztunk egy medencés vendégházba, ahol csak mi voltunk. Nem szeretett volna idegen emberek közé menni, petrezselymet árulni, ilyesmi. Az este folyamán néha lánybúcsús feladatokat adtunk neki, közben fürödtünk, kajáltunk, iszogattunk, beszélgettünk. Este táncoltunk és énekeltünk.
Nem volt külön ruhája, nem is igazán értem, hogy hol/kinél szokás külön ruhát venni egy lánybúcsúra.
2018-ban volt a leánybúcsúm.
Egy szállodai lakosztályt béreltünk ki, péntektől vasárnapig tartott a buli.
Medencéztünk, wellnesseztünk (ilyen-olyan masszázsok stb), volt pezsgős vacsora, és jó sok buli :)
Én egy mini menyasszonyi ruhában voltam, (inkább úgy mondanám, hogy egy puccosabb fehér alkalmi mini ruha) a lányok pedig fekete koktélruhában voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!