Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Introvertált leánybúcsú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált leánybúcsú?

Figyelt kérdés
Barátnőm megkért, hogy csináljak neki leánybúcsút, viszont valami otthonmaradós programot szeretne. Milyen ötletetek van, ami legalább egy kicsit másabb, mintha csak hétköznap átmegyünk beszélgetni? :)

2022. febr. 16. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Keress lánybúcsús játékokat. Nézzetek valami koktél receptet és legyen az az este itala. Süssetek sütit. Mármint ne ott, hanem vigyetek. Legyen zene, akár táncolhattok is.
2022. febr. 16. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
6%

Vigyél neki egy könyvet és baszd rá az ajtót...

Introvertáltak... Meg a f*szom

2022. febr. 16. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
 4/10 anonim ***** válasza:
99%

Most miért kell ilyen alpári módon fogalmazni? A visszahúzódó embereknek is van igényük a szórakozásra, csak mondjuk nem egy zsúfolt szórakozó helyen.

Én is eléggé magamnak való vagyok, és tavaly ennek megfelelően szervezte meg a 2 barátnőm a lánybúcsúmat.

Hármasban elmentünk Nyíregyházára, kirándultunk, strandoltunk, csajos filmeket néztünk a szállodai szobánkban, társasoztunk, ökörködtünk. És így volt jó.

Voltam olyan lánybúcsún ahol házibuli jelleggel ott voltunk 10-12-en, voltak mindenféle vicces játékok, ahol többnyire az elkelt lányzó volt a középpontban.

De voltak csapat játékok, ki mennyire ismeri az arát típusúak. Volt olyan, hogy írni kellett valami vicceset, cikit, szomorút ami az arához köt minket, és neki ki kellett találnia, hogy írta.

Szóval így lehet, introvertáltként is bulizni.

2022. febr. 16. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
Hát ez eléggé uncsi....
2022. febr. 16. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Én eddig csak otthon tartott leánybúcsúban voltam. Vicces (nem alpári) játékokat találtunk ki. Pl. megadott alapanyagokból kellett valami ehetőt csinálnia, majd megkínálni belőle a leendő anyósát, megadott szavakkal kellett szerelmes verset írnia a vőlegénynek, akit videón felhívtunk és elmondta, teszt a vőlegényből (óvodai jel, mit evett az első randin, mi a kedvenc arcszesze, stb), ha rosszul válaszolt, akkor inni kell.
2022. febr. 16. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
#6: Jó ötletek. De fennáll a veszélye hogy túl sokszor válaszol rosszul. Véletlenül.
2022. febr. 16. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
7-es, hát akkor lehet más vicces büntetőmunkát kitalálni. De amúgy anélkül is szórakoztató játék, főleg ha ismered a párját is. Mi jókat röhögtünk.
2022. febr. 16. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk is volt ilyen teszt, csomó kérdésre rosszul válaszoltam, de nem volt kínos. Attól még szeretem, hogy nem tudom mi volt a jele az oviban, vagy mekkora cipőt hord.
2022. febr. 17. 14:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊 így már el tudok indulni valahogy, 🤗👍🏻
2022. febr. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!