Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált leánybúcsú?
Vigyél neki egy könyvet és baszd rá az ajtót...
Introvertáltak... Meg a f*szom
Most miért kell ilyen alpári módon fogalmazni? A visszahúzódó embereknek is van igényük a szórakozásra, csak mondjuk nem egy zsúfolt szórakozó helyen.
Én is eléggé magamnak való vagyok, és tavaly ennek megfelelően szervezte meg a 2 barátnőm a lánybúcsúmat.
Hármasban elmentünk Nyíregyházára, kirándultunk, strandoltunk, csajos filmeket néztünk a szállodai szobánkban, társasoztunk, ökörködtünk. És így volt jó.
Voltam olyan lánybúcsún ahol házibuli jelleggel ott voltunk 10-12-en, voltak mindenféle vicces játékok, ahol többnyire az elkelt lányzó volt a középpontban.
De voltak csapat játékok, ki mennyire ismeri az arát típusúak. Volt olyan, hogy írni kellett valami vicceset, cikit, szomorút ami az arához köt minket, és neki ki kellett találnia, hogy írta.
Szóval így lehet, introvertáltként is bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!