Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire megszokott elhívni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megszokott elhívni a leendő anyóst a lánybúcsúra?

Figyelt kérdés
Ti elhívnátok/elhívtátok a tieteket?

2021. júl. 28. 21:54
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
59 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Egy ilyen esetet hallottam, ott a csajnak nem volt egy baratja sem az anyja anyosa meg a sogornoje volt a buliban.
2021. júl. 28. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Amerikában láttam olyan leánybúcsú jellegű eseményeket, amin ott volt anyuka meg anyós is, de azok ilyen nagyon lájtos összejövetelek voltak, kb. ilyen spa nap / traccsparti / élményfestés cuccosok, ahol a borkóstolás volt a legdurvább programpont :D. Itthon is el tudom amúgy képzelni, hogy van ilyen, de az ilyen tipik leánybúcsúkon nem tudnám elképzelni az anyósjelöltet, hogy nála 20-30-40 évvel fiatalabb csajokkal csapatja a diszkóban, őrjöng a chippendale-táncosoknak meg eszi a f...ostortát.
2021. júl. 28. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
#1 ilyet sem hallottam még! Nem volt barátnője a menyasszonynak???? Hihetetlen, pedig ha enni inni kell arra mindig vannak"ál barátok".
2021. júl. 29. 04:43
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
3, hát elég érdekes csaj volt. Csak az anyja volt a szent, mindenkit kibeszelt,senki nem volt jó. Az anyos meg a sogorno kb kenyszerbol ment, mert amugy csak az anyjaval lett volna es megsajnaltak.
2021. júl. 29. 13:15
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Barátnőm lanybúcsúján ott tölt. Ne értettem miért mert korábban ilyet még nem láttam. Jó erőltetett lanybucsu is votl és anyós beleszolt mindenbe. Mindent akart amit a menyasszony nem.
2021. júl. 30. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:

5

*ott volt

2021. júl. 30. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
#5: csodás élet elé néz a " menyasszony" akkor. Szava nincs, azt teszi amit az " anyuka" mond. Mágján égetném az ilyen anyóst. Én életem, ne ő mondja meg mit csináljak. Kinek a Pap, kinek a Papné!
2021. júl. 31. 15:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"csapatja a diszkóban, őrjöng a chippendale-táncosoknak meg eszi a f...ostortát."

Szerinted ez a "tipik" lánybúcsú? 😂 Maximum az igénytelen alja nép körében...

2022. máj. 27. 00:43
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
8: azoknak a körében, akik tartanak, igen. A többség nem is tart. De akik igen, azoknál azért ez a módi, nem a "tortát eszünk és beszélgetünk" típusú (ami amúgy nekem szimpatikusabb lenne).
2022. máj. 28. 16:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé el vagy tévedve... de ha C típus vagy akkor nem szóltam, nálatok tényleg ez a módi.
2022. máj. 28. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!