Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíten lánybúcsúval?
szóba kerult ugye a leanybúcsu. Elméletileg chippendale férfit szeretnének a páromnak.
Emgemet annyiban zavar ez az egész, hogy láttam már hasonló videókat.
Finomam szólva nagyon rosszul esne ha a leendő
feleségemen egy idegen férfi táncolgatna fogdosná stb
Valaki esetleg tapasztalatok?
Mit tévő legyek?
Lehet én vagyok bolond
De nekem ez nem fér bele.
Beszéld meg a pároddal, hogy neked rosszul esne, ha chippendale táncolna neki. És gondolom te sem szeretnék táncoslányt a legénybúcsúdra...
Ha ő is így gondolja, akkor meg szóljon a barátnőinek, hogy ne legyen táncos.
Utolsoval egyetertek.
Megertem ha zavar, de ha megbizol a parodban akkor egyszer ki lehet birni, hogy egy kicsit szórakozik.
Szerintem az a fura, ha ezt valaki félrekacsintásnak, izgatásnak fogja fel. Nekem volt a lánybúcsúmon, hatalmas poén volt sírtunk a röhögéstől végig. Egy percre sem jutott eszembe, hogy bármit is csinálnék azzal a pasassal. A párom ugyanezt mesélte a legénybúcsújáról, szóval túl van ez egy kicsit misztifikálva szerintem.
Ettől függetlenül teljesen érthető, ha valaki úgy érzi, hogy ez nem fér bele a kapcsolatukba. Egy lány/legénybúcsúban az a jó, hogy jobb esetben egy emberről szól és az az egy ember elmondhatja, hogy mit szeretne nagyon, vagy mi az, amitől teljes mértékben elzárkózik! Én is megtettem. A táncos csávó egyik kategóriába sem esett bele, meglepetés volt, de viccesen jött ki. A páromnak ez nem jelentett problémát, nekem sem, hogy nála meg táncoslány volt. Teljes mértékben megbízom benne. Ha neked ez nem oké, akkor beszéld meg a menyasszonyoddal, ő pedig szóljon a szervező csapatnak, hogy ezt nem szeretné. Nincs ezzel semmi gond. Ha igazán jó baráti társasága van, akkor nem fognak olyat erőltetni, amit ő nem akar.
Ha joggal aggódsz azon, hogy a menyasszonyod valamit csinál a chippendale-lel, akkor már rég rossz az egész, mivel egy k..vát veszel feleségül. Aki poénnál többet lát bele egy chippendale show-ba annak vagy komoly elfojtásai vannak, vagy valóban züllött morálisan és szívesen élne a lehetőséggel.
Szerintem a vőlegény szempontjából kifejezetten hasznos, ha a leánybúcsún chippendale van, mert ha történik valami, akkor legalább van esélye hogy még az esküvő előtt a füledbe jut és nem veszel potyára feleségül egy k-t aki idővel úgyis csalna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!