Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Az esküvőre meghívni anyu volt szeretőjét?
A szerető - nevezzük Bélának - nem azért "volt szerető", mert már nincsenek együtt anyuval, hanem mert apuval nincsen együtt anyukám. Házasságuk alatt ezzel a férfival csalta meg aput, és több, mint 10 éve együtt vannak.
Hiába vannak 10 éve együtt a kapcsolatuk nem teljesen felvállalt, az én családomnak be van mutatva Béla, de a Béla családjának nincs bemutatva anya és külön élnek. Béla mindig is támogatott engem és Anyut is nagyon szereti, de a párkapcsolatuknak ezt a részét nem nagyon értem, hogy 10 éve együtt vannak, de nem élnek együtt, nincs bemutatva a férfi családjának.
Nagyon kedvelem Bélát és a párom is. Szeretnénk meghívni az esküvőre, de nem akarok apunak se fájdalmat okozni. Ő nem beszél erről az esetről, sem az érzéseiről, de apró jelekből látom, hogy még mindig meg van sértődve, csak egy felszarvazott férj lett belőle. Biztos, hogy nem rendezne jelenetet, ő nem olyan ember, viszont azt szeretném hogy jól érezze magát, ne feszengjen a saját gyermeke esküvőjén.
Ti felnőtt házasodni akaró emberek vagytok? Komolyan? Az írásod, főleg ez a 7-es komment, olyan tini problémás.
Ha szereted Bélát akkor hívd meg, apud elvált 10 éve, neki is lehetne nője. Ha nem kedveled annyira Bélát ne hîvd meg.
De ez a meglát facebookon , és akkor a Béla gyereke stb… na ez egy tinis viselkedés. Lègy már felnőtt. Ha azt akarod te magad, akkor meghívod ha nem akkor nem. A többi írásod egy felesleges tini íromány és probléma.
Hiába pontoztátok le, igazat írt a 3-as.
Az meg hogy anyudat hogy vállalta fel, nincs hozzá közöd, míg anyádnak jó. Lehet ő nem kíváncsi a Béla familiájára. Ha kíváncsi lenne akkor egy nő ezt már kicirkuszolta volna. És az hogy 10 éve szerető volt, az most tényleg társ. Sokan vannak akik nem kinlódnak a házasság után a férjhel, nem föznek takarítanak, hanem mindenki külön és csak a jót vállalják együtt. Több ilyet ismerek. Nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!