Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegény szeretheti szerelemmel a menyasszonyát, ha közben a szexet nem élvezi vele annyira (és másik nőnél találja meg a számára legkielégítőbbet), de mégis elveszi, mert tőle szeretne gyereket?
ismerek egy ilyen férjet.
a furcsa a dologban, hogy szereti a feleségét, imádja a gyerekét, de a szex valahogy nem működik köztük, ezért megfordul más nők ágyában is.
nem tudom megérteni...
Persze, Kérdező, nagyon hihető amit ez a féreg mond... mert ugye a férfiak számára OLYAN HATALMAS KÜLÖNBSÉG VAN A KÜLÖNBÖZŐ NŐKKEL VALÓ DUGÁS KÖZÖTT... marhára nincs semmilyen különlegesség a veled való szexben, ugyanúgy csak megmártja, aztán belédürít. Csak kell az asszony mellé valami változatosság, és most épp téged akar kúrni.
Hogy lehetnek a nők ilyen szinten primitív, ostoba állatok, hogy mindent beszopnak. A férfiaknak marhára mindegy kit kúrnak, csak ha néha unják, akkor félremennek. Legalább ennyit jó lenne tudni a pasikról, és akkor nem tudnának ennyi fogyatékos nőt átejteni a mesedélutánokkal.
Ez így van, a szerelmes férfi a nő óhajait lesi, és nem a maga örömét keresi mindenben. Ez komolyan így van :)
A kérdésben szereplő pasi önmagát szereti :) ami rendben van, de mást nem szeret igazán, ami viszont nincs rendben. A helyzet az, nem értem minek akar megnősülni. Manapság simán lehet együtt élni házasság nélkül. Így is húzhatná az időt simán. :)
Kedves Kérdező, neked meg csak azt tudom mondani, hogy ne találkozz vele többet. Komolyan. Barátként úgysem tudod kezelni, párkapcsolatra meg alkalmatlan. De lehetne annyi önbecsülésed hogy nem állsz szóba ilyen szempontból olyan férfivel aki a szemedbe mondja hogy más téren kevés vagy neki :) Ne legyél butus!!! De legalább téged nem ver át. Én a menyasszonyt sajnálom. Szegény, de rossz lesz neki, mert előbb utóbb kiderül.
32/N
NEM!!!
Kihasználja a menyasszonyt is, meg a másik nőt is! Mindkét nő számára megalázó a helyzet! Ne legyen már ilyen naiv a menyasszony!!!!!! Nem szerelemből akar tőle gyereket a pasi, hanem azért, mert úgy gondolja, a menyasszony majd odaadóbban kiszolgálja őt, és örömmel gondozza majd egyedül a gyereket. A másik nő se dugjon ezzel a pasival, mert csak a szex kell tőle, de az EMBER már nem!
29/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!