Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegény szeretheti szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegény szeretheti szerelemmel a menyasszonyát, ha közben a szexet nem élvezi vele annyira (és másik nőnél találja meg a számára legkielégítőbbet), de mégis elveszi, mert tőle szeretne gyereket?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 21:41
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
én voltam a barátnője, mikor megismerte azt,akit el fog venni.. Illetve olyan időben voltam én az előző, mikor -elmondása szerint- lelketlen korszaka volt.. Sajnos én meg olyan szerelmes voltam... De nem kellettem, mint komoly.. Idén keresett meg.. Nem is mondta el, hogy mi a nagy helyzet, én derítettem ki a neten.. Azzal jött, hogy megbánta hogy annyit bántott.. És hogy a szex velem semmi máshoz nem hasonlítható... Szenvedek is nagyon..
2010. szept. 13. 22:28
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy működök - feltételezem, más is -, hogy akibe szerelmes vagyok, aziránt olyan szenvedéllyel vagyok, hogy a szexet is vele élvezem a legjobban. Nálam valahogy nincs a kettő egymás nélkül. Még ki lehet, ki kell szállni, míg nincs gyerek!
2010. szept. 13. 22:33
 23/47 anonim ***** válasza:
65%
Mekkora naív hülye vagy, kislány! Nem kellesz neki, sosem kellettél, kizárólag ARRA... igen, szerelmes a másik nőbe, ezért veszi el, de majd időről-időre felkeres téged, vagy mást, hogy kielégítsétek, mert ez a pasi ilyen típus; hadilábon áll a hűséggel. Különben ne aggódj, biztos lehetsz abban, hogy jó neki a szex otthon is, másként nem nősülne. Mondd csak, jó érzés, hogy (ki)használnak? Nem bántja az önbecsülésedet, hogy miközben az esküvőre készül valaki mással, tudja, hogy neked udvarolnia sem kell, csak füttyent és te máris letérdelsz..? Ébresztő! Ne miattuk aggódj, magaddal szemben legyél igényesebb...
2010. szept. 13. 22:43
 24/47 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan már, dehogy szerelmes a menyasszonyába, ha képes más nőknél keresni a szexuális kielégülést. Ez a pasi nem találta meg azt, aki nélkül nem tudna élni, akit a szívével és a testével is szeretni tud.
2010. szept. 13. 22:57
 25/47 anonim ***** válasza:
88%
Ez a pasi nem szerelmes és soha nem is volt az. Nem hiszem, hogy neked be kéne avatkoznod, de a menyasszonyának se adok pár évnél többet.
2010. szept. 13. 23:09
 26/47 A kérdező kommentje:
22:43 ! Normális ember sértegetés nélkül is oda tud figyelni a válaszodra. Kicsit intelligensebben is megszólíthattál volna. Azért köszi a véleményed. :)
2010. szept. 13. 23:12
 27/47 anonim ***** válasza:
90%
A bátyám is ilyen, 17 éve nős, két gyerekük van, boldogok, sosem válna el, mégis folyamatosan félrelép, az előző nőit is mindig csalta. Tetszik, vagy sem, vannak ilyen típusú emberek, és nem kizárólag férfiak, akik szerelmesen is félre..., egszerűen nem hajlandóak monogám párkapcsolatra, az ilyenek járnak swinger klubokba. Bár a kérdező számára úgysincs remény, nem tudhatjuk biztosan, hogy a menyasszonyába szerelmes-e, de hogy a kérdezőbe nem, az 100%.
2010. szept. 13. 23:16
 28/47 anonim ***** válasza:

22:18-as vagyok

az én ismerősöm is jár swinger-klubokba. :D

2010. szept. 13. 23:29
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
A menyasszonyát sem szereti, Téged sem szeret, és nagy valószínűséggel megbök bárki mást is Rajtatok kívül, akit meg lehet. Ösztönlény ez, nem férfi. Nem volt neki lelketlen korszaka, mert simán nincs lelke. A baj pedig az, hogy akárhány ember akarna Téged meggyőzni erről, sajnos úgysem hinnéd el senkinek, annál az ilyen pasik sokkal jobb manipulátorok. A trükk pedig nagyon egyszerű, legközelebb kérd meg, hogy ne azt mondja Neked, amit hallani akarsz, hanem az igazat. Aztán figyeld, ahogy összekócolódnak a szemei. A menyasszonyát ugyanúgy sajnálom, ahogy Téged. Légy erős, küldd el oda, ahova való. Ugye tudod, hogy a nagy mesemondók mind férfiak voltak.
2010. szept. 14. 06:12
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem lennék a menyasszony helyében.

De a tiedben sem. Mi a fenét akartok egy ilyen féregtől?

És itt nem a félredugásról beszélek, hanem a módjáról!

Én nem veszem be ezt a maszlagot, az a pasi csinálja fűvel-fával és mindkettőtöket hülyére vesz. Ráadásul te még sajnálod is szegény szerencsétlent. Pedig nem érdemli meg, szánalmas alak.

Én általában mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hogy ha valakinek ilyesmi jut tudomására, maradjon ki belőle, mert a pár dolga. De most azt mondom, ha én lennék ebben a helyzetben, kitálalnék a menyasszonynak még az esküvő előtt, lehetőleg valami bizonyítékkal.

Neki egyelőre nincs választása, mert nem tud semmiről, de neked van. Miért tűröd ezt a megalázó helyzetet? Az egód miatt, hogy téged nem akar elvenni, ezért a másiknak is legyen szar? Vagy miért? De komolyan! Annyira jó vele a szex?

2010. szept. 14. 08:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!