Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen és mekkora esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen és mekkora esküvői gyűrűt választottatok a nagy alkalomra?

Figyelt kérdés
Az esküvő óta mindennap viselitek?
2022. febr. 17. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
A feleségem a Vándorló Palotából választott magának egy replika gyűrűt 15 ezerért, én pedig egy sima orvosi fém karikagyűrűt 3000 forintért. A feleségem csak alvásnál veszi le, én amikor otthon vagyok leveszem, mert zavar a munkában.
2022. febr. 17. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem klasszikus karikagyűrű, vékony, fehérarany, kis színes kővel. A méretet most nem tudom, nyilván akkora, amekkora az én ujjamra kell. Nekem egy picit bővebb a kényelmes, olyan, amit tudok pl az ujjamon forgatni, de még pont nem esik le, mert az ujjpercem fixen megtartja. Fontos, hogy ne legyen nagyon szűk, mert az kényelmetlen lesz egy idő után, de nyilván le se essen. Én otthon nem hordom, utcára mindig.

Férjemnek sima fehér arany karika, neki szorosabb, de őt nem zavarja. Ő folyton hordja.

2022. febr. 17. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Klasszikus karikagyűrű fehéraranyból, az enyémben egy kis gyémánt kővel plusz gravírozással, férjemén csak gravírozás. Még nem viseljük, a templomi szertartáson szeretnénk először felhúzni, de azt sajnos eddig halasztanunk kellett a járvány miatt.
2022. febr. 17. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Férjemnek klasszikus arany karikagyűrű.

Nekem arany+fehérarany 3kővel, 2 ilyen kis véséssel ( •/•\• )

2022. febr. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!