Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen gyűrűt választottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyűrűt választottatok és miért?

Figyelt kérdés

Csak egy általános kérdés,én még nem házasodom csak tervezem a lánykérést.

Már az eljegyzés után mikor karikagyűrűt választottatok akkor melyik mellett döntöttetek?

Arany,fehérarany,ezüst,gyémánt,köves vagy esetleg valami olcsóbb mind például a nemes acél,más ötvözetek?

Melyiket és miért? Csak az árat néztétek? Csak kíváncsiságból.

2019. dec. 26. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Peniszgyuru!:)
2019. dec. 26. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt köves gyűrűnk, én (a nő) korábban egyszer mondtam a férjemnek hogy nem hordanék annyit, fölösleges pénzkidobás.

Tanakodás után a karikagyűrűnk sem arany lett, hanem titánium. Megtetszett a fémes-grafit szépsége, na meg azzal viccelődünk, ha az űrbe jó, akkor nekünk is.

Elég ellenálló, könnyű, nem volt drága (16 ezer). Persze nagyon vigyázunk rá, de megnyugtató tudat hogy ha véletlen elvesztenénk, a pótlása nem kerülne egy vagyonba, pedig hála az égnek jól állunk anyagilag. Mégis, az arany iránt egyikünk se vonzódott.

2019. dec. 26. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy egyszerű arany karikagyűrűt szerettünk volna, de nem tudtuk kifizetni. Az eljegyzesi gyűrűm arany volt, az anyukája gyűrűje, gondoltuk, hogy veszünk mellé 1 gyűrűt párnak, de végül tungsten gyűrűket vettünk 17ért, újak, összetartozóak és szerintem szépek. Én szeretem.
2019. dec. 27. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Fehérarany, mert azok tetszettek, majd neten nézegettünk képeket, hogy melyik jobb be legjobban. Szerencsére anyósom ötvös, így az árát nem nagyon kellett nézni.
2019. dec. 27. 10:11
 5/9 A kérdező kommentje:

1# elég szomorú :)

Többieknek nagyon köszi a választ :)

2019. dec. 27. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én annyit mondtam a férjemnek, hogy ne "szürke" (pl titán) gyűrű legyen, és lehetőleg legyen kétszínű. Ő csak annyit szeretett volna, hogy legyen valami különlegessége, ne sima egyszínű karikagyűrű. Végül félig arany, félig fehér arany lett, gravírozott mintákkal. Imádjuk.

~100e volt, de ebben benne van, hogy ingyen fényesítik, meg szerintem nem ezen kell spórolni. Az esküvőn ennél jóval nagyobb kiadások is vannak.

2019. dec. 28. 10:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi úgy indultunk el vásárolni, hogy klasszikusat és nem divatosat akarunk. Ennek, oka, hogy a divat változik, a házasság meg jó esetben évtizedekig tart.

Ezért aranyat szerettünk volna, a színét nem tudtuk. A boltokban felpróbáltunk sokat. Megnéztük, hogy mi áll jól nekünk, a stílusunk, bőrünk színe stb. Emiatt lett vörös és fehérarany kombináció, de egyszerű karikagyűrű. Az enyémben egy kis brillel.

2019. dec. 28. 12:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ekszeresszel keszittettunk feherarany szeles karikagyuruket, mindketten "nagy" tenyeruek, hosszu ujjuak vagyunk, nem all jol a keskeny gyuru, a minta benne kozel uaz, de a ferjemeben fekete, az enyemben fekete alapon feher (arany). Egyszeruen nem tudtunk megegyezni es ugy dontottunk maradjon igy, amolyan yin-yangosan.
2020. jan. 7. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi klasszikus,sárga arany karikagyűrűket választottunk. Azért, mert a fejünkben ez a klasszikus gyűrű kapcsolódott a házassághoz, ezen úgymond rögtön látszik, hogy mit jelképez. Illetve az ízlésünkhöz is ez áll közel. A férjem sosem hordott más ékszert, nem is szándékozik, az ízlése elég klasszikus, férfias, ez a legkonzervatívabb választás, ami illik a megjelenéséhez. Én szeretem az ékszereket, bizsukat is szívesen hordok, naponta a ruhámhoz igazítom őket. Fülbevaló, nyaklánc, karkötők jöhetnek, de az elhegyzés előtt és azóta sem szerettem a gyűrűket. Így "maximum" egy sallangmentes, sima, hagyományos karikagyűrűt vállaltam be, amit tulajdonképpen nem ékszerként hordok. A kettőnk gyűrűje között a különbség a szélessége. A férjemé szélesebb, az enyém egész vékony. A kezünk mérete és formája alapján ez tűnt megfelelőnek. Sima aranyból többféle vastagságot felpróbáltunk, ez alapján döntöttünk. Illetve nálam az is számított, hogy egy ujjamon viselem az eljegyzési gyűrűvel, ami szintén diszkrét, sárga arany, három pici (nem kiálló) kővel,és egy vastagabb karikával nem mutatna jól és túl sok lenne a kettő. Röviden a személyes ízlésünk döntött alapvetően.
2020. jan. 9. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!