Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyűrűt érdemes választani?
A bátyam megszeretné kérni a barátnője kezét. Engem kért meg hogy segítsek az eljegyzési illetve a karikagyűrűkkel,de sajnos én is tanácstalan vagyok ebben a témában.
A probléma az anyagi helyzettel van igazából. Szeretne neki venni egy szép arany gyűrűt amivel megkéri a kezét,erre meg is van a pénze viszont az esküvőre is szeretné megvenni a 2db karikagyűrűt de arra nincs pénze hogy arany/ezüst gyűrűt vegyen. Nézegettük de mindimum 50.000ft alsóhangon ami tetszik neki. Én beszállnék a felébe hogy fizessem de abba nem.megy bele.
Most kitalálta hogy orvosi fémből vásárol karikagyűrűket mert sokkal olcsóbb lenne és sokkal szebbeket látott. Nos ebben a témában nem tudtam tanácsot adni mert fogalmam sincs milyen az. Gondoltam kiírom ide és megkérdezlek titeket.
Kinek mi a véleménye erről? Erről az orvosi fémből készült karikagyűrűkről,van ilyen tényleg? És ez nem szineződik vagy kopik el?
Van aki ilyen gyűrűvel házasodott? Még ilyenről nem is hallottam. Köszi hogy elolvastad és ha válaszolsz.
Szokások kérdése. Én pl. nem szeretnék kövesgyűrűt, mert minek? Sokkal tartalmasabbnak érzem azt a szokást, hogy az eljegyzési gyűrűt együtt választják ki és eljegyzés alatt a pár mindkét tagja hord egy egyszerű karikagyűrűt. Viszont ezen nem spórolnék és tényleg valami időt álló, minőségi fémből szeretném.
Beszélj a barátnőjével, hogy ő hogy képzeli az eljegyzést.
A barátnőjével nem beszélhetek mert levágná hogy lánykérés van készülőben. Ma beszéltem a tesómmal hogy miért nem közösen akarják,de aztmondja azért mert a barátnője nagyon drága gyűrűket nézeget de a kinézete kb olyan mint amiket a tesóm néz csak az anyaga más. Azt viszont nem engedi hogy fizessek bele,végülis ő akar házasodni.
Utolsó,köszi ez az oldal nagyon jó, megmutatom neki
A nemesacéllal alapvetően nincs gond, nekem is azzal lenne inkább, hogy a karikagyűrűket együtt kellene kiválasztani. Számomra nagyon kellemetlen lenne, ha megvenné előre, ahogy az is, hogyha mindezt azért tenné, mert én túl drága gyűrűt szeretnék. Logikus felnőtt ember képes mérlegelni az anyagi lehetőségeket és úgy választani, hogy azt megengedhessék maguknak.
Karikagyűrűnél kifejezetten fontos, hogy mindkét fél felpróbálja, kényelmes legyen, ne álljon el nagyon az ujjától, ne legyen idétlen. Nekem pl. azok a gyűrűk, amik képen nagyon tetszettek, eszméletlen bénán álltak. Az is menet közben alakult hány követ szeretnék bele és hova, hogyan. Az ember egy életen át hordja azt a gyűrűt, legyen az olyan, amilyet mindketten szeretnének.
Eljegyzési, köves gyűrűnél igazából szerintem az ízlés mellett csak arra érdemes kifejezetten figyelni, hogy a kő ne álljon ki nagyon, ne akadjon bele mindenbe, mert ha bele fog, akkor kényelmetlen viselet lesz. Ha kis fogai elhajlanak, akkor pedig el is hagyhatja a követ belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!