Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg valaki tud segíteni? Esküvőre milyen italokat érdemes választani?
A rokonság és a barátok nagyon szeretik a sört és bort. Arra gondoltunk, hogy lesz 2 féle sör és 3 féle bor (száraz fehér, száraz vörös, félédes fehér). Az édes bort amúgy sem igazán szereti senki. Rövidekből gondoltuk: pálinka, jager, martini. Női italok: baileys, garrone.
Tudtok még ötleteket adni? Nálatok milyen italok voltak?
Ha nagyon sörös és boros a társaság, akkor ezt a kettőt érdemes lenne korlátlanba kérni?
Nálunk ezek voltak: házipálinka, bor, sör, jagermeister, berenczen, whiskey, energiaital, kávé, üdítős, ásványvizek. Ezek mind korlátlan fogyasztással.
a legjobban ezek fogytak: pálinka, jager, berenczen, sör
A vodkát szerintem nem sokmindenki szereti. A mi baráti társaságunktól mindenkinek hányingere lesz tőle. Nekem is, se tisztán, se keverve nem jó. Szerintem.
A whiskey is fogyott nálunk, sokan kólával itták.
De te ismered a vendégeket, nálunk pl rengeteg sör fogyott, mert a legtöbben inkább sörösek, borból kevesebb.
ami nálunk volt:
Pálinka (több féle)
Whiskey
vodka
Jagermaister
Baileys
még egy női krémlikör talán mogyoró vagy fehércsoki
Legjobban a likörök, a pálinka és a jager fogyott
Sör és bor korlátlan volt, abból is sok fogyott. Amíg világos volt és meleg főleg azok, utána meg szinte csak a rövid és a sör
Én javaslom a sört és bort korlátlanba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!