Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre milyen gyűrűt érdemes választani, és milyen összegben?
Ha lánykérő gyűrűt akarsz venni, akkor köves gyűrűt szoktak általában adni. De ez nagyon ízlés és személyiség függő, kinek mi tetszik.
Karikát azt mindenképp együtt válasszátok ki, mivel itt nem csak az egyik fél ízlését kell figyelembe venni.
Az árhoz visszatérve, amennyit rá tudsz szánni, pár ezer forintért már lehet szépet venni. Nem az ár a minden!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, közösen válasszatok gyűrűt, és olyat, ami anyagilag nem jelent súlyos terhet. Az értékét úgysem a bolti ára, hanem az esemény és majdan az emlékek adják.
Nemrég fotóztam egy esküvőn, ahol mind a két fiatal Gyűrűk Ura rajongó volt. Nagyon érdekes, nagyon mutatós és nagyon különleges karikagyűrűjük volt.
Később finoman rákérdeztem, hogy milyen ékszerkülönlegesség van az ujjukon. Nagyon készségesen elárulták, hogy az aranynak látszó gyűrű tulajdonképpen wolfrám-karbid, ami kevésbé puha és kevésbé sérülékeny, mint az arany, és persze az ára is kedvezőbb, egy internetes portálon találták - tulajdonképen Sauron gyűrűje, az Egy Gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!