Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzesre kit hivjak meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzesre kit hivjak meg?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy az eljegyzesre a szuk csaladi kort vagyis szulok, testverek, nagyszulok, a szulok testverei es az unokatestverek hivatalosak kell legyenek.Es en ugy tudom, hogy a keresztszulok is ott kell legyenek.

Masok szerint nem.

Akkor hogy is van ez?

2012. jan. 5. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
es hol van a menyasszony??engem csak meglepett a ferjem a csalad nelkül.utolag közöltük mi van!
2012. jan. 5. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Hagyományosan csak a szülők, és a jövendő násznagyokat szokás meghívni. A násznagyok legtöbbször a keresztszülők.

A többi rokont nem feltétlen kell meghívni,csak ha akarjátok.

2012. jan. 5. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a szüleim, nagyszüleim, tesómék, anyósom, férjem testvére voltak ott. Nálunk ők voltak a szűk családi kör. Többi rokonnal alkalomadtán tartjuk a kapcsolatot, őket a lagzira hívtuk meg.
2012. jan. 5. 11:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Én meg az egyetemi bálon kértem meg a többi hallgató között a kezét egy tánc végén. Család másnap tudta meg.

Szerintem az eljegyzésnél nem feltétlenül kell a család előtt zajlania, mivel ez általában meglepetés szerű, az meg elég furcsa lenne, ha mindenkit egybecsődítenél és úgy kérnéd meg a kedvesed kezét.

2012. jan. 5. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én kezem is egy buliban kérte meg a férjem, a hivatalos eljegyzés mégis családi körben zajlott, ez általában így szokott lenni.
2012. jan. 5. 11:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Lanykeres mar megvolt, csak szeretnenk tartani egy eljegyzest is, mert a lanykeresrol nem tudnak csak a szuleim es az o szulei...na persze mi:)

a parom ugy tudja, hogy nem hivatalosak a keresztszulok en meg ugy, hogy igen mert akkor kell felkerni oket hogy legyenek a nasznagyok...

Ezert kerdeztem

Koszi a valaszoloknak..

2012. jan. 5. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk ők voltak jelen:

Menyasszony részéről: Én, szüleim, nővérem + párja + unokaöcsém, Keresztanyám, keresztapám.

Vőlegény részéről: Párom, szülei, húga és egy szomszéd pár, akiket születése óta ismer (tejadó volt a hölgy).

Senki mást nem hívtunk meg. Párom keresztszülei vannak és nagyszülők is, de a békesség kedvéjért inkább nem láttuk őket (keresztszülei) 'szívesen'. (Szeretik az alkoholt, nem kicsit ... )

2012. jan. 5. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:

ha a szülők tudnak róla akkor fölösleges csinálni egy eljegyzési bulit, hogy a többi rokon is megtudja, hisz előbb vagy utóbb megfogják tudni, de az ilyennek gyors híre megy főleg ha tartjátok a kapcsolatot.

Akkor meg végképp nincs értelme ilyen bulit csinálni, ha csak évek múlva lesz megtartva az esküvő.

Ha már az eljegyzés napján tudjátok, hogy kb mikor melyik hónapban tervezitek az esküvők akkor csinálj bulit és ott legalább elmondhatjátok, hogy kb mikorra terveztétek.

2012. jan. 5. 11:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk majd szülők testvérek lesznek és kész. Nekem élnek a nagyszüleim mind a négyen, a páromnál csak egy nagymama. Az én szüleimnek nincs testvére, a párom szüleinek összesen van 5. Ha mindenkit meghívunk az egy kisebb esküvő....

Szerintem a pár döntse el, és ha már volt lánykérés szűk körben szerintem is felesleges újabb bulit csapni.

21-L

2012. jan. 5. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!