Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhát érdemes választani, ha van rajta felesleg?
Nem vagyok vékony, de kimondottan kövér sem. Van rajtam 10-15 kg felesleg.
Általában felsőkben, nyári ruhákban is bővebb fazonokat hordok, amik eltakarnak, de nőiesek.
Eléggé kétségbeejtő, ahogy nézegetem a menyasszonyi ruhákat, csak nádszál vékony, tökéletes alakú nőkön vannak mind. Derékban testhezálló, csak a szép, vékony nőkön áll jól.
Nektek volt ilyen gondotok? Volt ismerősi körben hasonló gondokkal küzdő menyasszony? Milyen megoldás született?
Első, nem ez volt a kérdés.
Szerintem érdemes próbálni, hogy lásd melyik áll igazán jól. A vonalú vagy empire fazonnal nagyon mellélőni nem lehet a te esetedben sem. Az sem mindegy, hogy mely területeket kell takarni. Van aki a fűzős ruhára esküszik mert, alakot formál, de a ruha alatt egy alakformáló fehérnemű is meghozhatja a kívánt eredményt.
Szerintem egy ilyen fazon jól tudna állni, és nem is néznél ki benne hógolyónak.
Egyébként a legtöbb szalonban vannak molett szekciók, érdemes utánakérdezni, hogy mit ajánlanak :)
Hozzám jött egy ilyen menyasszony 2 hónapja. Emelt derékvonalú,formázott szív dekoltázsú ruhát készítettem neki. Optikailag a mellre terelődött a tekintet. A ruhát enyhén megnyitottam,így a selyem lágyan fogta körül az alakot,de nem feszült rá előnytelenül. A karokat csipke japán szabású ujjal takartuk el.
Mit mondjak az egész megjelenése megváltozott,nagyon sokat lehet "csalni" a megfelelő szabással....
Jaj, a 4-es válaszoló nagyon jót linkelt! A vonalú legyen, ne szatén és ne "pocakkiemelő".
Amúgy meg ha valaki enyhén teltebb alkat, 10-15 kg felesleggel, ami nem olyan borzasztó, szerintem ne sanyargassa magát csak azért, hogy az esküvői képeken vékony legyen és nem pedig önmaga. Úgyhogy bocs, de ellentmondok pár korábbi válaszolónak és én is inkább egy előnyös ruhára szavazok, az egy napra szóló önálltatás ellenében.
Sorry! :)
Egyetértek az 5.-tel.
Ez esetben az alakra készített menyasszonyi ruha hozhat megoldást. Egy ügyes kezű szabász által készített ruha, szinte megváltoztatja a sziluettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!