Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhát érdemes választani, ha van rajta felesleg?
Nem vagyok vékony, de kimondottan kövér sem. Van rajtam 10-15 kg felesleg.
Általában felsőkben, nyári ruhákban is bővebb fazonokat hordok, amik eltakarnak, de nőiesek.
Eléggé kétségbeejtő, ahogy nézegetem a menyasszonyi ruhákat, csak nádszál vékony, tökéletes alakú nőkön vannak mind. Derékban testhezálló, csak a szép, vékony nőkön áll jól.
Nektek volt ilyen gondotok? Volt ismerősi körben hasonló gondokkal küzdő menyasszony? Milyen megoldás született?
Attól függ, hol van rajtad a felesleg, inkább mellrészen, hasrészen vagy combon, fenéken, esetleg arányosan eloszlik.
Pár alapszabály:
- a fényes és nehezen eső anyagokat érdemes kerülni, ezek nagydarabnak mutatnak, ha felesleged van. A matt, lágyan eső anyagokat részesítsd előnyben!
- kerüld a nagyon testresimuló fazonokat, pl. sellő.
- kerüld a közvetlenül derékban szabott modelleket
- kerüld a merevített szoknyákat, mert ezek is jóval nagyobbnak láttatnak a kelleténél
- alapvetően az A vonalú, könnyed, mell alatt szabott, pántos ruhák a legelőnyösebbek, de egyéni alaktól is sok függ.
Mindenképp hangsúlyozni kell a derekat szerintem, mert anélkül nagyon nem szép lesz az összhatás. Szerintem ha vastagabb a karod is, akkor előnyösebb egy ujjas változatot választani(nekem vékonyaknál is jobban tetszik az 3/4-es, hosszú ujjú)
Én nem vagyok molett alkat, de ez nagyon tetszik és szerintem jól áll a moletteknek(úgy látom innen rendelni is lehet):
Még ez is gyönyörű, bár ha nem lenne ilyen fényes, jobban tetszene:
Ez is nyújtja az alakot:
10-15 kiló felesleg nem a világ. Persze akkor ha valóban csak annyi és nem a 160/85 van ennek mondva mert az valójában több mint 15 kiló felesleg.
Milyen alkat vagy? Hol van főleg a felesleg? Nyak-vállak-karok-mellek? Hassal vagy anélkül?
Vagy rendben van a nyak-váll rész, a melled se nagy, a felesleg a csípőkön és combokon van?
Egy biztos, az empire szabás felejtős, rá ne hallgass. Az még egy sovány nagyobb mellűből is terhest csinál optikailag, nemhogy egy erősebb testből. Az a sovány kismellűek privilégiuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!