Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ruhát érdemes választan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhát érdemes választani, ha van rajta felesleg?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vékony, de kimondottan kövér sem. Van rajtam 10-15 kg felesleg.

Általában felsőkben, nyári ruhákban is bővebb fazonokat hordok, amik eltakarnak, de nőiesek.

Eléggé kétségbeejtő, ahogy nézegetem a menyasszonyi ruhákat, csak nádszál vékony, tökéletes alakú nőkön vannak mind. Derékban testhezálló, csak a szép, vékony nőkön áll jól.

Nektek volt ilyen gondotok? Volt ismerősi körben hasonló gondokkal küzdő menyasszony? Milyen megoldás született?

2016. jan. 11. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk, igen. Igaza van a 10-es válaszolónak. Alkat kérdése is. Meg lehet mondani, hogy általánosságban mi az, ami végképp nem áll jól a ducibbaknak, de valóban nem mindegy, hogy valaki arányosan mindenütt ducibb, vagy csak a feneke, vagy a pocija nagyobb, vagy a melle és a háta, vagy homokóra (esetleg cselló) alkat vékony derékkal, vagy pont a derékrész a gyengéje, ott teltebb.... Kéne tudni, hogy kb. milyen alkat a kérdező.
2016. jan. 11. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, hol van rajtad a felesleg, inkább mellrészen, hasrészen vagy combon, fenéken, esetleg arányosan eloszlik.

Pár alapszabály:

- a fényes és nehezen eső anyagokat érdemes kerülni, ezek nagydarabnak mutatnak, ha felesleged van. A matt, lágyan eső anyagokat részesítsd előnyben!

- kerüld a nagyon testresimuló fazonokat, pl. sellő.

- kerüld a közvetlenül derékban szabott modelleket

- kerüld a merevített szoknyákat, mert ezek is jóval nagyobbnak láttatnak a kelleténél

- alapvetően az A vonalú, könnyed, mell alatt szabott, pántos ruhák a legelőnyösebbek, de egyéni alaktól is sok függ.

2016. jan. 11. 19:10
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
15 kilót négy hónap alatt kényelmesen szenvedés nélkül le lehet adni ha kicsit mozogsz és odafigyelsz arra, hogy mit eszel. Lifetilt.hu-n találsz diétát. Sok sikert!
2016. jan. 11. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
2016. jan. 13. 02:02
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
A tipikus esküvői ruhák csak a vékony, vagy átlagos nőknek állnak jól. A fehér ráadásul még nagyít is. Én nadrágkosztümben voltam anno. Jobban éreztem magam sokkal, mint hogy egy fehéren rikító hordó legyek. De te tudod. Egyébként nem mindegy milyen alakod van. Ha homokóra, mint nekem, akkor esetleg találhatsz olyat ami 15 kiló plusszal sem áll olyan rosszul. Ha inkább has, derék tájon van a felesleged, az ilyen szempontból nem szerencsés sajnos.
2016. jan. 13. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Mindenképp hangsúlyozni kell a derekat szerintem, mert anélkül nagyon nem szép lesz az összhatás. Szerintem ha vastagabb a karod is, akkor előnyösebb egy ujjas változatot választani(nekem vékonyaknál is jobban tetszik az 3/4-es, hosszú ujjú)

Én nem vagyok molett alkat, de ez nagyon tetszik és szerintem jól áll a moletteknek(úgy látom innen rendelni is lehet):

[link]

Még ez is gyönyörű, bár ha nem lenne ilyen fényes, jobban tetszene:

[link]

Ez is nyújtja az alakot:

[link]

2016. jan. 15. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Ajánlom neked ezt a szalont, ahonnan az én ruhám is volt, van bőven választék:

[link]

aug. 29. 14:08
 18/18 anonim ***** válasza:

10-15 kiló felesleg nem a világ. Persze akkor ha valóban csak annyi és nem a 160/85 van ennek mondva mert az valójában több mint 15 kiló felesleg.

Milyen alkat vagy? Hol van főleg a felesleg? Nyak-vállak-karok-mellek? Hassal vagy anélkül?

Vagy rendben van a nyak-váll rész, a melled se nagy, a felesleg a csípőkön és combokon van?

Egy biztos, az empire szabás felejtős, rá ne hallgass. Az még egy sovány nagyobb mellűből is terhest csinál optikailag, nemhogy egy erősebb testből. Az a sovány kismellűek privilégiuma.

aug. 29. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!