Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyűrűt választottatok karikagyűrűnek?
Mi még csak nézegetjük, de a párom kikötötte, hogy tök mindegy, hogy milyen, csak vékony ne legyen.Belevetettem hát magam az arany és fehérarany karikagyűrűk tengerévbe és rögtön ki is úsztam a partra, mert sajnos azt kellett látnom, hogy az esküvői költségvetés kb negyedét elvinné csak a karikagyűrű pár.
Így hát elnézelődtem még egy kicsit és találtam gyönyörű Titán és Volfram gyűrűket, az aranyhoz képest potom pénzért, de annál jobb minőségben.Szerintem már meg is van az igazi (képet nem tudok linkelni)de heted annyiból, mint bármelyik arany:)
Aranyszínű wolfram, egyszerű karika, kő nélkül. Mindenképp ragaszkodtunk az aranyhoz, de túl drágának találtuk, amik már elég vastagok, tartósak lettek volna. Ez a tökéletes 'arany' középút. Nagyon szeretjük :)
Egész pontosan ez az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!