Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen gyűrűt választottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyűrűt választottatok karikagyűrűnek?

Figyelt kérdés
Sárga-/fehér-/vörösarany, esetleg ezeknek az ötvözete / titán / wolfrám/ gyémántos /nem gyémántos stb.

2012. júl. 3. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sárga arany. Konkrétan ez : [link]
2012. júl. 3. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

alulról a 4. sor, balról a 2. PTL 07-es

2012. júl. 3. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi még csak nézegetjük, de a párom kikötötte, hogy tök mindegy, hogy milyen, csak vékony ne legyen.Belevetettem hát magam az arany és fehérarany karikagyűrűk tengerévbe és rögtön ki is úsztam a partra, mert sajnos azt kellett látnom, hogy az esküvői költségvetés kb negyedét elvinné csak a karikagyűrű pár.

Így hát elnézelődtem még egy kicsit és találtam gyönyörű Titán és Volfram gyűrűket, az aranyhoz képest potom pénzért, de annál jobb minőségben.Szerintem már meg is van az igazi (képet nem tudok linkelni)de heted annyiból, mint bármelyik arany:)

2012. júl. 3. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat drágák :O Ami tényleg valahogy kinéz, 40 ezertől van, a többinél, nem értem miért kérnek el annyi pénzt. Igaz nekem mindig is azok a gyűrűk tetszettek (aranyat nem szeretem), amiben van egyediség, szép kő, fényes, ne úgy nézzen ki, mintha egy drótot húztam volna fel az ujjamra. De, hát ízlések és pofonok ugye. Mert az a ti napotok lesz, nem másoké. Ha nektek egy egyszerű arany karika tetszik, és még olcsó is, akkor vegyétek meg azt.
2012. júl. 3. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fehérarany, domború, mattított, lány gyűrűben 5 picike gyémánttal. Imádjuk :)
2012. júl. 3. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk olyan, mint az utolsónak, de csak nekem van benne egy darab gyémánt.
2012. júl. 4. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fele fehér arany,fele sárga arany. Az enyémben van 13 pici kő!:)
2012. júl. 4. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Aranyszínű wolfram, egyszerű karika, kő nélkül. Mindenképp ragaszkodtunk az aranyhoz, de túl drágának találtuk, amik már elég vastagok, tartósak lettek volna. Ez a tökéletes 'arany' középút. Nagyon szeretjük :)

Egész pontosan ez az:

[link]

2012. júl. 4. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Fehér és sárga arany, egyedileg terveztettük. Vittünk aranyat, így "csak" munkadíjat kellett fizetnünk.
2012. júl. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!