Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki jövő nyáron fog hàzasodni? Milyen dàtumot vàlasztottatok? Szombat 13-àt vàlasztanàtok?
Én nem vagyok babonás, mert az balszerencsét hoz.
Szerintem ne az alapján válassz, hogy melyik a “szebb” szám, ez semmit nem jelent.
Nem foglalkoznék ezzel. Világszerte több millió esküvő meg születésnap meg mindenféle évforduló van olyan dátummal amiben 3-as szám szerepel.
Egyszerűen rangtalan tényező. Válaszd azt a dátumot ami legtöbbeteknek megfelel.
Ne ez alapján dönts.
Én az augusztust választanám, mert még jó idő van, de valószínűleg nem lesz 40 fok árnyékban, de legalább estére lehül.
Végülis teljesen jogos amiket írtok.
A szavazásban az augusztus 13 akar lenni, csak elírtam.
Egyébként nekem a 13 a szerencseszámom. Taylor Swift 13-án született, neki is ez a szerencseszáma, és az összes rajongója 13-as számot is a csuklójára a koncertjein. Úgyhogy abszolút ne félj ettől a számtól! :D
Ezenkívül osztom a 3-as véleményét, az augusztus szerintem is jobb döntés. Pláne, hogy ahogy észrevettem, a legtöbben augusztusban mennek szabadságra (pl. nekem csak ebben a hónapban szűnik meg több sportfoglalkozásom is és egyéb hobbik, ezért sokkal szabadabb vagyok, mint a többi hónapban).
Pèntek 13 szilveszter 😆
Én csak akkor vagyok hajlandó szavazni ha meghívsz
Ne legyél babonàs!!!
Szerintem felesleges a 3 miatt problémázni, de ezek közül az első a legjobb szerintem.
(személy szerint eszembe sem jutna nyáron házasodni! Majd télen, szerencsére dec. 12. az évfordulónk, így ha egyszer úgy döntünk, hogy összeházasodunk ha kedd lesz, ha vasárnap, a dec. 12. fix)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!