Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha nem táncolok?
Nemsokára esküvőm, kis esküvő lesz 20-25 fő utánna vacsora élő zenével. visszahúzódó típus vagyok, utálok a középpontba lenni nem szeretnék táncolni , ráadásul kismama is vagyok és a rosszullétek is kerülgetnek.
Gáz ha nem táncolok senkivel?
"A násznép birkákból áll, hogy.nem tudnak maguktól lötyögni?"
Ez az! A kedvencem! Ha nem az van, amit én akarok, akkor mindenki más önző/birka, csak én nem.
Nyilván tudnak maguktól lötyögni, csak ha maguktól akarnak lötyögni, elmennek valami szórakozóhelyre lötyögni. Lakodalomba azért megy az ember, hogy a párral bulizzon. Attól nem lesz senki birka, hogy erre számít.
Igen csak a lakodalom nem itt kezdodik.
20-25 fonel…
Es a meghivora is vacsorat iratok :)
Egyebkent vegul nem lesz zenesz, csak zene hangszororol.
"Lakodalomba azért megy az ember, hogy a párral bulizzon."
Mondom. Birkák.
Ez a tipikus fekete-fehér gondolkodás: én annyit mondtam, hogy a lagzikban a hangulat és a táncoló kedv nagyban függ attól, hogy milyen az ifjú pár hozzáállása, és táncoló kedve, mert a lakodalom az ifjú pár körül forog. Ebből te kihoztad, hogy akkor birka a násznép, mert magától nem éri fel ésszel, hogy táncolhat.
Más szavakkal: ha elmegyek egy szülinapi buliba, és vágok tortát magamnak, az azt jelenti, hogy birka vagyok, mert nem tudok egy tortát egyedül felszeletelni, ha nem mondják?
Nem: a lakodalomban és a szülinapi buliban is vendég vagyok, és igazodom a házirendhez. Amikor maguktól táncolnak az emberek, az azért van, mert rázendített a zenekar, és tudják, hogy ilyenkor lehet menni, nem azért mert nekik épp kedvük szottyant.
Akárhogy is: ha táncolni, bulizni támad kedvem, akkor veszek egy jegyet egy kedvelt előadóm koncertjére, és elhívom a haverjaimat. Lakodalomba azért megyek, mert az ifjú pár meghívott, és nekem ott ők a "fellépő", ezért arra számítok, hogy hozzáférhetők lesznek. Nem gond, ha nem, csak akkor jó tudni, és akkor erre számítok és nem jövök zavarba.
Ettől nem lesz senki birka b.meg.
"Amikor maguktól táncolnak az emberek, az azért van, mert rázendített a zenekar, és tudják, hogy ilyenkor lehet menni, nem azért mert nekik épp kedvük szottyant."
Én nem táncoltam, mert nem volt kedvem. Sokan voltak, akik ültek, majd felálltak, majd megint leültek - te találkoztál már emberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!