Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az gáz ha nem táncolok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha nem táncolok?

Figyelt kérdés

Nemsokára esküvőm, kis esküvő lesz 20-25 fő utánna vacsora élő zenével. visszahúzódó típus vagyok, utálok a középpontba lenni nem szeretnék táncolni , ráadásul kismama is vagyok és a rosszullétek is kerülgetnek.

Gáz ha nem táncolok senkivel?

2022. jan. 28. 03:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem én mindenekelőtt azt tisztáznám le, hogy milyen lagzit akarok. A vendégeidet te ismered, de szerintem a 20-25 fő, az inkább lesz beszélgetős buli, mint veretős. Ha pedig így van, akkor a problémád megoldódott. Ha ez a cél, akkor az elő zene sem különösebben indokolt.

Ha viszont amúgy lagzis hangulatot szeretnél, akkor némileg változik a kép. Ebben az esetben, ha nem is élő zene szól, egy laptopdídzséjt mindenképpen izzítanék, aki ügyel a dologra. Feleslegesnek tűnik, de ha nincs egy felelőse a zenének, abból mindig baj van: mindenki belenyúlkál, hogy a hülye zenéit pakolgassa magának, aztán meg kifut a lista és csend lesz, vagy éppen youtube-ról bejön miniferi meg a sedakúrforte, nem kell az senkinek.

Ha táncolós, lagzis lagzi van, akkor a nem táncolós menyasszony esete is némileg árnyaltabb. Ezzel kapcsolatos tapasztalataim alapján leírnék két, egymással ellentétes szempontot, te pedig majd eldöntöd, melyiket tartod fontosabbnak a másiknál.

1: egy lakodalom az ifjú pár körül forog, ahogy ti viselkedtek, nagyjából arra fog illeszkedni a násznép is. Ha ti állandóan a táncparketten vagytok, táncos buli lesz, ha ültök, akkor valószínűleg ülős. Ha a férjed táncol, de te ülsz, az kényelmetlen lesz, és feszélyezni fog téged is a násznép zavara. Valószínűleg állandóan nyaggatni fognak, hogy na gyere már.

2: egy lakodalom az ifjú pár körül forog, amilyen a ti hangulatotok, olyan a násznépé is. Ha te feszengsz, mert muszáj táncolnod, feszengős lesz a buli is. Ez amúgy is a te esküvőd, ha te nem érzed magad jól, akkor f.nak van az egész...

2022. jan. 28. 09:06
 12/29 anonim ***** válasza:
51%

Azért a "semmi közük hozzá, ez a ti napotok" mondatot azért egy kicsit fenntartásokkal kezelném. Egyfelől ez valóban a ti napotok, ami ne teljen kényelmetlenül. Ez eddig vitán felül áll.

Ugyanakkor azért ott lesz másik 25 ember, az ő napjuk se teljen kellemetlenül. Ha táncos a lagzi, a násznép veled szeretne bulizni elsősorban (nem egy vagy a 25 vendég között, hanem a főszereplő, miattad jöttek el). Ha erre nincs módjuk a szokott formában, azt el kell, hogy fogadják, mert ez a te napod, nem az övék. Egyúttal azért mindenkinek szerencsésebb ha erről valamilyen formában tájékoztatva vannak, és akkor senki nem érzi magát kellemetlenül.

2022. jan. 28. 09:16
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk alapból senki nem táncolt, mert nem olyan típusú esküvő volt. Ez a ti napotok, az legyen, amit ti szeretnétek.
2022. jan. 28. 10:53
 14/29 anonim ***** válasza:
67%
Akik lepontozták a #12-es választ azoktól kérdezem, hogy értették, mi van odaírva, vagy csak annyit láttak benne, hogy "húha, nem értett egyet".
2022. jan. 28. 11:58
 15/29 A kérdező kommentje:
Abbol a 25 bol en nem ismerem a felet mert ferjem munkatarsai meg fonoksegei lesznek.
2022. jan. 28. 13:07
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem érdemes a meghívóba már úgy írni, hogy pl:

"Szeretettel várunk az esküvőnkre és az azt követő VACSORÁRA". Tehát, hogy ne lakodalmat írj.

Ha ilyen meghívót kapok, akkor eleve úgy állok hozzá, hogy vacsorázni megyünk, nem táncolni.

2022. jan. 28. 13:53
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
#16 tökéletes megoldás, ez még nekem is hasznos lehet a jövőben, köszi!
2022. jan. 28. 14:41
 18/29 anonim ***** válasza:
50%
A vőlegényeddel mit beszéltetek erről, neki mi a véleménye?
2022. jan. 28. 17:07
 19/29 anonim ***** válasza:
31%

Én is egyetértek. Az tény, hogy a Ti napotok, de valóban igazodni fog hozzátok a násznép, mert a ti napotok. Kössetek kompromisszumot, hogy pl. táncoltok egy fél órát, aztán pihi, később megint mentek egy kicsit... De ezt nektek kell megbeszélni, mi hiába mondjuk, hogy mit tegyél.

Gáz nem lenne, csak a vendégeket is úgy kell akkor fogadtatni

2022. jan. 30. 13:15
 20/29 anonim ***** válasza:
48%
A násznép birkákból áll, hogy.nem tudnak maguktól lötyögni?
2022. jan. 31. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!