Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl táncolós társaság esetében mivel lehetne eltölteni az időt a lagziban?
Hát van pl az a kire igaz játék, amikor ilyen jellegű kérdéseket tesznek fel nektek, hogy "ki horkol hangosabban?", "Ki főz jobban?", "ki a gondosabb betegápoló?", "Ki tölt több időt a tükör előtt", stb. Aztán lehet ezt megfordítani is és bingózni: a kérdésekre nem ti válaszoltok, hanem a vendégek és aki helyesen válaszolt, az jelöli a bingó lapján a helyeseket. Akinek először jön ki a bingó, az nyer valami apróságot. De lehet pl úgy is, hogy az első 10 legtöbb helyes választ adó kap valami kis ajándékot (bonbon, csoki, akármi kis apróság, mert nem a nyeremény a lényeg)
Én kis társaságba ilyen vetélkedőket ajánlanék. De például, ha kreatív vagy, akkor társasjátékot is lehet csinálni. Csináltok egy játéktáblát, mindenkinek dobás előtt meg kell válaszolnia egy rátok vonatkozó kérdést és ha rosszul válaszol, akkor nem dobhat, kimarad a körből. Aki hamarabb körbeér, az nyer. Mondjuk egy üveg pezsgőt, vagy ilyesmit.
Szivesen :)
Meg az jutott eszembe, hogy pl nekunk lesz ilyen "uzenet a jovobe" jatek, ami annyira nem jatek eppen, de szinten lefoglalja a vendegeket: minden asztalnak adunk egy uvegkapszulat (pirexben, vagy kreativ hobby boltban lehet kapni, de akar boritek is megteszi), meg adunk egy papir lapot es arra kell uzenetet irniuk nekunk. Mindegyik kapszulanak a nyakan lesz egy cimke, hogy "1. Evfordulo", "2. Evfordulo", stb es a kapszulakat azon az evfordulonkon foguj kinyitni, ami ra van irva es akkor olvassuk el az uzenetet. 30 fonel gondolom, nem lesz olyan sok asztal. Csinalhatjatok ugy, hogy csaladonkent adtok egy-egy kapszulat. Mi a 12 asztalra ugy osztottuk el, hogy 1-10ig irja az elso 10 asztal, aztan az utolso ket asztalbol az egyik a 25, a masik az 50. evfordulonkra ir uzenetet. Hat remelem, megeljuk, hogy elolvassuk mindet :) nalunk ez a vendegkonyvet valtja ki. Igy erdekesebb nekunk is, meg a vendegeknek is, hogy a jovobe uzenhetnek.
A masik, amit nem reg lattam eskuvon, hogy vettek a gyerekeknek buborekfujot. Nagyon jol elvoltak vele a gyerekek, nagyon jo otlet volt! Ezt mi is igy fogjuk!
Aztan nekem volt olyan otletem, hogy csinaljunk egy "ki hordja a nadragot: a nok, vagy a ferfiak?" vetelkedot, amiben 3 hazaspar vetelkedik egymas ellen: legfrissebb hazaspar (mi), legidosebb hazaspar, es a kovetkezo hazaspar (egyik rokonomnak is iden lesz az eskuvoje). 3 fordulo lett volna, amikor a nok a ferfiak ellen versenyeznek. Egyik feladat a kezfelismeres lett volna: ha a ferfiak talaljak el tobben, hogy a harom no kozul melyik a feleseguk keze, akkor ok nyerik a fordulot, vagy forditva. A masodik korben egy jatek babat kellett volna a legszebben feloltoztetni menyasszonynak wc papirbol. A tobbi vendeg szavazott volna, hogy melyik menyasszony lett a legszebb. A harmadikban pedig bekotott szemmel nyakkendot kell kotni egymasnak 1 perc alatt. Ezt vegul mi nem tettuk be, mert nem lenne ra ido, de nekem nagyon tetszett volna.
Es meg volt egy masik otletunk, amit szinten idohiany miatt golyoztunk ki, csak egyszeruen nem jut eszembe... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!