Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltatok olyan esküvőn, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok olyan esküvőn, ahol nem szokványos menüsor volt? Vagy volt valami különlegesség?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok pl:

- az ifjú pár vegán, ezért csak vegán ételek voltak

- nem pincérek szolgáltak fel, hanem svédasztalos vacsora volt

- volt valami különleges desszert pl fagylaltpult

- nem hagyományos ételek voltak (hidegtál), hanem pl szusi vagy gyros stb..

Bármilyen válasz jöhet.

2021. dec. 12. 08:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Svédasztaloson többször, és mindig ugyanaz volt a hiba. Leették az asztalt, mint az állatok, így kevés lett a kaja.
2021. dec. 12. 08:33
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
A szüleim főztek egy vegán esküvőre. Mármint a menyasszony volt vegán. Nagyon tetszett a násznépnek, a nagyon szkeptikus nagyszülők is sokat ettek, sikeres volt az étel része.
2021. dec. 12. 08:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

svédasztaloson voltam

nincs abban semmi extra

80 fős vendégsereg, felálltunk, szedtünk abból és annyit amennyit kértünk és megettük

2021. dec. 12. 08:36
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Engem kiábrándítana ha ráerőltetnék a násznépre a vegán ételt!
2021. dec. 12. 08:44
 5/17 anonim ***** válasza:
32%
gondolom te se ennél csigát!?
2021. dec. 12. 08:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Voltam, nagyon tehetős volt mindkét fél, így olyan puccos kaják voltak hogy ott éheztem...
2021. dec. 12. 09:12
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
4 nem szoktál zöldséget/ gyümölcsöket/ gabonát enni??
2021. dec. 12. 09:32
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

Voltam! Különleges ételek voltak, mindenből kb annyit hoztak ki hogy mire vége lett az 5 fogadós "vacsoranak" ehesebb voltam mint előtte.

Mentünk mekizni este 10-kor!

Ennyit a puccos esküvőről.

De a díszítés, zene és az italok kiváló volt. Csak éheztünk és nem csak mi!!!!!

2021. dec. 12. 09:36
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Voltam olyan esküvőn ahol konkrétan éhes maradtam, mert ilyen újragondolt reform kaja volt. Nem vagyok válogatós de annak a rakott krumplinak konkrétan hányás íze és szaga volt. Sütemények helyett pedig gyümölcsök voltak ráadásul hámozatlanul.
2021. dec. 12. 09:41
 10/17 anonim ***** válasza:
17%

Teljesen mindegy mi a kaja, az emberek viszont kb. így esznek, addig nincs miben reménykedni: https://www.youtube.com/watch?v=pjycB_dJiOY&t=69s

Az emberek gusztustalanok ilyen téren, az indokolatlanul zsíros pörkölt és a szikkadt - szögek beverésére tökéletes - pogácsa csak a bónusz. A jobb vagy szebb kajákat ugyanígy ennék. Fúj.

2021. dec. 12. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!