Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a feladata ez ? Nem kozosen kellene donteni?
Ha 2 ember eskuvore szanja magat, akkor kinek a feladat intezkedni??
A ruha , a haj, a smink egyertelmu egyedul a no feladat kivalasztani/elintezni.
De egy meghivo,egy viragcsokor, stb stb ilyen aprosagokat nem kozosen kellene kivalasztani/eldonteni?
Ha a ferj azt mondja ot nem erdekli mi milyen az mar regen rossz. En elvarnam hogy ha mar nemis erdekli legalabb az en kedvemer vegyen erot magan , es segitsen valasztani , mondja el neki mi tetszik…… hisz az a nap kettonkrol szolna ! Vagy en gondolom rosszul?
Együtt döntünk tortáról menüről asztaldekor gyűrűt rendeltünk együtt
Közös élet és esemény közös döntés
Nem rolam van szo egyebkent de Hat papirert meg penzert en se hazasodnek.
Ha meg mar azert akkor legalabb valami latszatja legyen. Mer egy nonek ez mindig fontosabb … es jobb esetbe egyszer van az ember eletebe ilyen.
A gyuru a ruha pl alap. Szerintem.
"Ha a ferj azt mondja ot nem erdekli mi milyen az mar regen rossz."
Értem, hogy érted, de szerintem ez így komoly túlzás. Egyetértek, hogy együtt a legjobb, és valóban magányos érzés lehet a menyasszonynak, ha a csávója teljesen érdektelen, szóval ez nem oké.
Ugyanakkor tökéletesen megértem, ha a fickó magasról szarik rá, hogy milyen szalvéta lesz a lagzin, vagy milyen virág a csokorban. Igazság szerint engem sem érdekeltek ezek.
Szerintem itt van egy egészséges, széles középút, ami valahol ott húzódik, ahol mindkét félnek kényelmes. Ha a feleségem kikérte a véleményemet, mindig bevonódtam. Nem azért mert érdekelt a szalvéta, hanem mert neki volt segítségre szüksége. Egyúttal persze megvoltak a számomra fontos pontok is.
A komolyabb kihívás inkább az volt, hogy az anyósom viszont túlságosan magáénak érezte a dolgot :).
Ha a ferj azt mondja ot nem erdekli mi milyen az mar regen rossz. En elvarnam hogy ha mar nemis erdekli legalabb az en kedvemer vegyen erot magan , es segitsen valasztani , mondja el neki mi tetszik…… hisz az a nap kettonkrol szolna ! Vagy en gondolom rosszul?
Miért mész hozzá ha már most se érdekled..
Szerintem nincs olyan, hogy ez meg az kinek a feladata. Nem mindenkinek ugyanolyan fontosak a "sallang" részei az esküvőnek. Főleg az ilyenek, hogy virág - sok embernek, főleg a férfiaknak ehhez nincs szeme és kb. mindegy nekik. Ettől nem jobb vagy rosszabb az illető, csak mások a prioritásai. Szerintem ha már el akar venni, az bőven oké - ha már kiválasztottál 3-4 opciót, akkor mutasd meg neki, nyilván abból már tud dönteni, hogy neki melyik tetszik legjobban és nincs kirekesztve.
Azt érdemes még letisztázni az elején, hogy melyik része érdekli a szervezésnek... azért az ismeretségi körömben a férfiak inkább akarnak a kajáról meg a zenéről dönteni, mint az "esztétikai vicikvackokról" (és ezt nem sértésből mondom, én biztos, hogy sokat tervezgetném az esztétikai vicikvackokat, ha gyűrűs menyasszony lennék, én szeretem magam körül a szépet :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!