Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a feladata ez ? Nem kozosen kellene donteni?
Ha 2 ember eskuvore szanja magat, akkor kinek a feladat intezkedni??
A ruha , a haj, a smink egyertelmu egyedul a no feladat kivalasztani/elintezni.
De egy meghivo,egy viragcsokor, stb stb ilyen aprosagokat nem kozosen kellene kivalasztani/eldonteni?
Ha a ferj azt mondja ot nem erdekli mi milyen az mar regen rossz. En elvarnam hogy ha mar nemis erdekli legalabb az en kedvemer vegyen erot magan , es segitsen valasztani , mondja el neki mi tetszik…… hisz az a nap kettonkrol szolna ! Vagy en gondolom rosszul?
10-ből 7 ismerős szervezőcéget bízott meg.
Elmondták, hogy ennyi a lóvé, meg miket akarnak. És ennyi.
Az oke de ha nincs ra keret mert kis koltsegvetesu eskuvo lenne/lett volna.
Meg az eskuvo szervezo is megkerdezi nagyjabol mit szeretnenek nem?
3/ as. Ertem. Es ha van 3 valtozat es a no megmerdezi neked a 3 kozul melyik tetszik akkor vevo vagy ra hogy elmondod nem? Vagy ha azt mondja uljetek les es valasszatok egyutt belole.?!
Meg a sajat ruhad azt azer te intezned?
Nálunk ez úgy tórtént, hogy megbeszéltúk, hogy a férjem hagy engem kreatívkodni, úgy készíthettem a dekorációkat ahogy én akartam. De mindig megmutattam az ötletem neki, ő néha hozzáfűzőtt ezt azt, egyik másikban segített is.
Amikor a meghívónkat rajzoltam, akkor megmutattam neki a próba példányt, a vendégek ajándékából is egyet készítettem, rábólintott és tovább szépítettem.
A szöveget a meghívóra együtt tálaltuk ki, a helyszínt, kajákat szintén. A menyasszonyi ruhámat valami kínai oldalról rendeltem 5000 forintért, a táncos ruhám volt a drágább, de ezeket is megosztottam vele, a hajamat én keszitettem, sminkem nem volt.
Szóval mi mindemt meg beszéltünk, osztottunk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!