Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lánybúcsún milyen programokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsún milyen programokra számíthatok, illetve milyen feladatok jók ha vannak?

Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt tök gagyinak tartom. Főleg amikor férfi nemiszerv formájú tortát tolnak a leendő ara elé. Ez közönséges és proli szokás. Meg úgy szetintem a lánybúcsú is. Egy átvett baromság. Kb. óvodás szint, ott kaptunk feladatokat.
2019. máj. 11. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

???

Semmiféle információt nem adtál meg, amiből tudhatnánk. Milyen a társaság? Hányan lesztek? Mennyi idősek vagytok? Mit szerettek?

Teljesen a társaságon múlik, hogy milyen lánybúcsúra vágynak. Vannak, akik napokat töltenek külföldön, isznak, buliznak, vetkőző pasikat néznek.

Vannak, akik az ivás mellé kitalálnak "vicces" feladatokat. Ezek milliófélék lehetnek. Kérdések a leendő férjről, petrezselyemárulás, stb. Rajtuk múlik, hogy mit találnak ki. Jobb esetben személyesebb (így mi nem tudhatjuk, mivel nem ismerjük a menyasszonyt). Rosszabb esetben amerikai romkomokból összeválogatott klisék.

Én egyszer voltam lánybúcsún. Az egyik barátnő lakásán gyűltünk össze. Társasoztunk, beszélgettünk, és koktélokat csináltunk mellé. Sem a menyasszony, sem a többiek nem akartak részegen végigvonulni az utcán, tehát ilyen is van. Nagyon jól éreztük magunkat. Ha lesz lánybúcsúm, hasonló lesz.

2019. máj. 12. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer voltam lánybúcsún (és a sajátomon). Egyik barátnőm (jómódú amúgy) elvitt minket, ötünket egy wellness hétvégére (6 db kétszemélyes szobában voltunk). Ott masszázs, meg minden kényelmi dolog volt, termáloztunk, jól éreztük magunkat.

Másik barátnőm a saját házába hívott meg minket, (kettőnket, mi hárman voltunk csak barátnők), ott dumcsiztunk, kaját hozattunk, iszogattunk, és ott is aludtunk.

Az enyém úgy volt, hogy a 3 legjobb barátnőmet meghívtam vacsorázni, utána átmentünk egy bárba koktélozni, aztán taxival haza.

Ahány, annyiféle. (Én a játékokat nem szeretem, bugyutának tartom, de ízlés dolga.)

2019. máj. 12. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Leghobb ha olyanok szervezik akik ismerik a menyasszonyt. Nekem visszafogott de szuper volt:

- petrezselymet kellett árulnom - kb 4 csokrot csak. :)

- embereket kellett megkérdeznem, milyen tanácsokat tudnak adni a hosszú házassághoz.

- volt egy kvíz amit barátnim kitöltettek a férjemmel és meg kellett tippelnem a válaszait, cuki volt!

- volt egy olyan feladat is hogy fel kellett idéznem a csajok közül kit hogy ismertem meg, és ők is elmesélték az első benyomásaikat, ez vol a legcukibb feladat, bőgtem is.

Meg még azt hiszem 1-2 kis dolog.

Minden teljesített feladatért kaptam 1-1 puzzle darabot, amiből előállt egy kép amit a férjem a kiscicánkkal csinált titokban, és egy személyes üzenetet tett rá. Nagyon cuki volt!

Közben vacsiztunk egy visszafogottabb étteremben és egy laza bárba elmentünk 2 kör italra. Semmi vadulás nem volt, nagyon jóra sikeredett, örültem neki.

2019. máj. 13. 09:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Barátnőim szervezik. Heten leszünk összesen. Koktélozás nálunk is szerepel a programban. Csak a többi programot tartják titokban.
2019. máj. 13. 15:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul szervezték meg a barátnőim. Elmentünk koktélozni. Ott már itatni akartak rendesen. Utána elindultunk az egyik barátnőmhöz de útközben kitalálták, hogy gyűjtsek srácoktól aláírást a testemre. Na ott volt az a pont, hogy fogtam magam és hazajöttem...
2019. máj. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!