Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen változásomra számíthato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen változásomra számíthatok a férfiak részéről, ha lefogyok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem nagyon odafigyelni magamra. Mindig nagyon túlsúlyos voltam, soha nem vettek észre, mint nőt stb. Most viszont már rengeteget fogytam és bár még sok vam hátra, kezdem jobban érezni magam a bőrömben. Edzeni is járok, látom hogy szépen formásodom is.

Sok olyat olvastam az oldalon, hogy a ferfiak bunkóbban a kövér nőkkel stb. Én ezt annyira nem tapasztaltam, viszont azt igen, hogy láthatatlan vagyok.

Mire számíthatok, ha sikerül elérnem a célom, hogy szép és jóalakú legyek? Az arcom állítólag nagyon szép, de így is láthatatlan voltam eddig a férfiaknak, például a munkahelyemen a szép lányt mindig elhívták a férfiak ebédelni, engem pedig sosem...

2019. ápr. 10. 10:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Arra, hogy terhes leszel. Mégis szerinted mire számíthatsz, ha jobban fogsz kinézni? Na vajon?
2019. ápr. 10. 10:06
 2/20 A kérdező kommentje:
1.: nem tudom, mert még soha nem néztem ki jól.
2019. ápr. 10. 10:07
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Semmi pozitívra. Többen fognak közeledni, de korántsem komoly szándékkal.Nem véletlenül burkolózik sok nő a hájfodraiba, védelmet nyújt.
2019. ápr. 10. 10:09
 4/20 anonim ***** válasza:
76%

Többen akarnak majd megdugni.

Hogy ez jó vagy sem, neked kel eldöntened.

2019. ápr. 10. 10:13
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha egy nő kiteszi magát a társkereső húspiacra, akkor ha jól néz ki, többen dugnának meg. Tudom, léteznek normális férfiak is komoly szándékokkal, de a hulladék része teljesen beszennyezte már az egészet. Szóval: nő = szex, orgazmus, kihasználható létforma.
2019. ápr. 10. 10:20
 6/20 A kérdező kommentje:
Magyarán csak több lesz a felszínes, szexet akaró próbálkozó, nem lesz könnyebb normális embert találni.
2019. ápr. 10. 10:28
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Pontosan.
2019. ápr. 10. 10:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
wtf ezek a hozzászólások? Értem, miről írtok, de nem csak és kizárólag szexre éhes állatokból áll a világ, akik aztán dobják a nőket. Sokkal nagyobb esélyed lesz így találni akár normális férfit is és neked is jobb lesz, nem kell aggódnod a ruhán, az egészségeden, stb.
2019. ápr. 10. 10:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz válogatni,nem kell kompromisszumot köss egy otthon tespedő söröző böfögő melòssal hanem kaphatsz piackèpes fèrfit.
2019. ápr. 10. 10:46
 10/20 anonim ***** válasza:
40%

Nekem vannak kövér nő ismerőseim, de egyikük sem böfögőröfögő ostobákkal kötött házasságot, hanem értelmes, kedves, jóképű, jótestű fiúkkal.

Nem a kövérség az akadály sosem ismerkedésnél, viszont igen, a csinos nőknek sokkal többet kell hárítani mert be fog próbálkozni a nem kívánatos szektor is.

2019. ápr. 10. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!