Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen változásomra számíthatok a férfiak részéről, ha lefogyok?
Elkezdtem nagyon odafigyelni magamra. Mindig nagyon túlsúlyos voltam, soha nem vettek észre, mint nőt stb. Most viszont már rengeteget fogytam és bár még sok vam hátra, kezdem jobban érezni magam a bőrömben. Edzeni is járok, látom hogy szépen formásodom is.
Sok olyat olvastam az oldalon, hogy a ferfiak bunkóbban a kövér nőkkel stb. Én ezt annyira nem tapasztaltam, viszont azt igen, hogy láthatatlan vagyok.
Mire számíthatok, ha sikerül elérnem a célom, hogy szép és jóalakú legyek? Az arcom állítólag nagyon szép, de így is láthatatlan voltam eddig a férfiaknak, például a munkahelyemen a szép lányt mindig elhívták a férfiak ebédelni, engem pedig sosem...
Többen akarnak majd megdugni.
Hogy ez jó vagy sem, neked kel eldöntened.
Nekem vannak kövér nő ismerőseim, de egyikük sem böfögőröfögő ostobákkal kötött házasságot, hanem értelmes, kedves, jóképű, jótestű fiúkkal.
Nem a kövérség az akadály sosem ismerkedésnél, viszont igen, a csinos nőknek sokkal többet kell hárítani mert be fog próbálkozni a nem kívánatos szektor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!