Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen változásomra számíthatok a férfiak részéről, ha lefogyok?
Elkezdtem nagyon odafigyelni magamra. Mindig nagyon túlsúlyos voltam, soha nem vettek észre, mint nőt stb. Most viszont már rengeteget fogytam és bár még sok vam hátra, kezdem jobban érezni magam a bőrömben. Edzeni is járok, látom hogy szépen formásodom is.
Sok olyat olvastam az oldalon, hogy a ferfiak bunkóbban a kövér nőkkel stb. Én ezt annyira nem tapasztaltam, viszont azt igen, hogy láthatatlan vagyok.
Mire számíthatok, ha sikerül elérnem a célom, hogy szép és jóalakú legyek? Az arcom állítólag nagyon szép, de így is láthatatlan voltam eddig a férfiaknak, például a munkahelyemen a szép lányt mindig elhívták a férfiak ebédelni, engem pedig sosem...
Nyilván, de épp ez a lényeg, normális pasit nem csak vékonyan lehet találni, azok eddig is elérhetőek voltak.
Viszont a külsőre hajtó kanok mostantól fognak majd megjelenni.
Könyebben fogsz párt találni ez egyértelmű!
Lesznek majd akik elhívnak randizni. Nyilvánvalóan lesz aki csak szexet akar, de ezt már neked kell kiszűrni.
Egyébként míg nálam nem kizáró ok ha egy nőn van pár plussz kiló, azért aki nagyon kövér az már nekem sem tettszik.
Ezt hol olvastad?
Viszont más a "nem jönnek be a kövérek" meg más a "CSAK vékonnyal kezdenék bármit" kategória.
15-ös. A "könnyebben fogsz párt találni" nagyon relatív. Ha van 3% egy normális férfire, akkor most legyen 6%.
Egyébként ha jobban belegondolunk, akkor az összes normális nőnek és férfinak már régen egy jól működő kapcsolatuk lenne.
Egyet kihagytál a képletből. Márpedig azt, hogy egy műanyag, konzumidióta, számító világban élünk, ahol a többségi társadalomban a morális nyomor a jellemző.
Többen próbálnak közeledni, ennyi. Neked is vonzóbb első pillantásra egy jó alkatú srác, mint egy túlsúlyos. Na, ugyanígy lenne más az életed.
Azt meg hagyjuk, hogy több srác akar megdugni... Logikus: Ha jobban nézel ki, több srác akar megdugni ÉS több srác akar barátnőnek.
(Itt minden csaj csak szexre alkalmas, hogy gyakorlatilag minden kérdésnél arról szól a válaszuk, hogy a férfiak többsége CSAK dugni akar? Szerintetek, akkor akik kapcsolatban vannak, CSAK dugnak?)
Szia kérdező!
Nem értem, hogy aki nem tud normális választ adni mit erőlködik.
Én a saját tapasztalatom osztanám meg. Mindig is túlsúlyos voltam, mígnem megelégeltem és életmódot váltottam. Leadtam 15 kg-t.
Egyik része a dolognak, hogy teljesen más embernek érzem magam. Lett önbizalmam, olyan ruhákat vehetek fel, amiket sose gondoltam volna. Sokat változtam szerintem emberileg is: megerősített az életmódváltás.
A férfiak is máshogy állnak hozzám. Nyitottabbak lettek velem olyan, ismerőseim is, akik eddig nem igazán "vettek észre" Ez nem kifejezetten arról szól, hogy na most aztán mindenki meg akar dugni!!! Igazából több pozitív visszajelzést kapok, és ez jól esik.
Kedves Kérdező!Én tudom, hogy értetted a kérdést, remélem tudtam értelmes választ adni Neked!
25N
Saját tapasztalatom irom le neked kedves Kérdező
Gyerek korom óta túlsúlyos vagyok,mindig is voltak körülöttem férfiak ki ilyen ki olyan szándékkal.
Szerintem sokat számít, hogy van önbizalmam,szeretek mosolyogni és nyitott vagyok.
A túlsúlyom ellenére is észre vesznek a férfiak.
Szerintem egyszerűen csak érezd jól magad (ha fogyókúra segít ebben akkor úgy) és ez ad egy ki sugárzást ami már vonzóbbá tesz, és akkor jöhet a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!