Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltettem mindent egy lapra és őszinte voltam azzal a nővel, akit nagyon meg tudnék szeretni. Sajnos foglalt. Azonban az alábbi esetben mire számíthatok?
Tudom, hogy nem vagyok számára közömbös, régen ismertük egymást, de semmi nem volt köztünk. Ő amolyan régi vágású nő, értékrenddel, nem hiszem hogy kiugrik majd a kapcsolatából. Azonban beszélgetésünk alatt azt éreztem, még mindig nem közömbös irántam. Mondta ő, hogy így-úgy a vőlegénye, de az volt érezhető, hogy azért mondja mert egy "jó kislánynak" ezt kell mondania, de belülről mást érez. Én elmondtam neki mit érzek, ő elküldött. Belülről szerintem más van. Nagyon kell nekem ez a nő. Mire számíthatok? Innentől ne keressem? Lehet, hogy meginog?
40/F
Felejtsd el! Szerintem nem vagy már (bocsi) abban a korban, nem nagyon érsz rá évekig tökölni, várni valakire. Mondjuk senkinek nem lenne érdemes. Az, hogy valaki hónapokon, éveken keresztül egy nőre van rákattanva, azt jelenti, hogy nem ismerkedik eleget és nincs elég nő körülötte.
Mellesleg, ahogy leírták már, ha mégis lehetne belőle valami, te csak pótlék lennél és a garantált "szopóágon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!