Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a foglalt pasikra bukok?
Rájöttem, hogy én tényleg olyan vagyok, akinek a foglalt pasi kell. De amúgy ez nem ilyen egyszerű, hadd fejtsem ki.
Ha pl. látok egy cukimuki szerelmespárt, akik csókolóznak, és láthatóan baromira szerelmesek, az a pasi nem kell. Tehát akinek nyilvánvalóan másé a szíve, ahhoz úgy nem vonzódom. Vagy az ilyen családos, gyerekesekhez se, hisz neki már kötelezettségei vannak, meg hozzájuk egyébként korom miatt sem.
De vannak azok a férfiak, akik vonzóak, és olyan nővel vannak, aki nem olyan szerelmes beléjük, viszont a 10 karmát kiereszti, ha valaki a pasija közelébe megy. Mert félti a tökéletes kis pasiját, aki jól néz ki, alighanem tehetősebb is, mert ha nem lenne mellette, akkor odalenne a legfőbb státusszimbóluma, szórakozásainak finanszírozója, legszebb kiegészítője és legfőbb kelléke, a jó pasi az oldaláról.
Na mindegy, ennyi. Az ilyen férfiakra bukom, nem azt mondom hogy szerettem már el férfit, de az ilyen nővel megáldott (vagy megátkozott) férfiakra bukom a leginkább.
Te mégis mi a lófüttyből állapítod meg, hogy ki szerelmes igazán a párjába?
Te valami jósnőnek hiszed magad vagy gondolatolvasó vagy?
Mert szerintem csak egy szánalmas ri-banc vagy ;) Én, meg ezt olvastam le rólad!
Az a véleményem, hogy egyszer még nagyon meg lesz tépve a hajad, ha olyan csaj párjára mászol rá. :D
(Engem hidegen hagy amúgy, bízok a páromban.)
Ez nem a foglalt pasiról szól, hanem a csajáról. Vele akarsz versengeni, azt hiszed, hogy jobb vagy nála. Ennek a bizonyítékát látod abban, ha meg tudod dugatni magad a pasassal.
Azt közben elfelejted, hogy ez csak téged és a pasit minősíti.
"...olyan nővel vannak, aki nem olyan szerelmes beléjük, viszont a 10 karmát kiereszti, ha valaki a pasija közelébe megy..." - miből véled tudni, hogy az illető hölgy "nem olyan szerelmes"? Szerintem én pl. az általad említett kategóriába tartozom; nem bújok/ölelkezek/smárolok/pettingelek nyilvánosan, tehát külső szemlélő nem látja rajtam, hogy épp mennyire odavagyok a férjemért. Ellenben ha ketten vagyunk...
A másik meg, hogy nálunk már rég nem abban merül ki a szerelem/szeretet kimutatása, hogy nonstop smárolunk, sokkal inkább olyan hétköznapi tettek, cselekedetek formájában, amit más nem lát, ellenben mi tudjuk, hogy pl. folyamatosan odafigyelünk a másikra, "reflexből" levesszük egymás válláról a terheket, ha tudjuk, stb...
Mi lesz, ha egyszer összejön?
Eldobod, vagy te is beállsz a tíz körömmel karmolászók táborába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!