Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mire számíthatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Esküvő előtt 3 nappal állok le a fog. gátlóval. Nagyon pattanásos leszek 3 nap alatt? 7 éve szedem, 28 éves vagyok.

2012. júl. 1. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire leszel patis,nekem az csak 2-3 hét múlva jelentkezett,viszont akkor fog megjönni,nem?
2012. júl. 1. 07:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont az esküvőd napján akarsz menzeszelni?
2012. júl. 1. 07:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem. szerdán kellene megkezdenem az új csomag tablettát. Ekkor már nekem a vérzés a végét járja, csütörtökön teljesen elmúlik, szombaton esküvő.
2012. júl. 1. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lettem pattanásos, pedig azért (is) szedtem. Vagyis ellene :) Csak akkor jöttek ki rajtam amikor már teherbe estem.
2012. júl. 1. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
3 nap alatt szerintem kb semennyire. Nekem 1 hónap után kezdtek kijönni, de akkor durván.
2012. júl. 1. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!